LVI-WaBeK Oy

Uusi Wa'Truck-palvelukonsepti nostaa LVI-yritysten tuottavuutta

Jaa

Wa’Truck on uusin tulokas LVI-WaBeK Oy:n LVI-alan toimijoille kehittämässä SuperService-konseptissa, jonka palveluissa digitalisaatiolla ja älykkäällä ostamisella on ratkaisevan tärkeä rooli. Palvelukonseptissa yhdistyvät uudet kehitetyt palvelut, eli Wa’Shop-verkkokaupan täsmätoimituspalvelu sekä moderni ja joustava ajokalusto Wa’Truck. Asiakas saakin tuotteensa tilauksesta SuperService-palvelulla jopa kolmessa tunnissa perille asti toimitettuna.

LVI-tukkutoimitukset perille samana päivänä

Wa’Truck toimittaa tilaukset Etelä-Suomen työmaille saman päivän aikana yhdistäen tukkutoiminnan ja logistiikan ennennäkemättömällä tavalla. Nopealla toimituksella on merkittävä vaikutus LVI-yritysten tuottavuuden nousuun poistaen toistuvat tukkukäynnit tai pitkistä toimitusajoista johtuvat työnseisahdukset.

SuperServiceä parhaimmillaan: Wa’Truck toimittaa tilaukset sekä tuo lisäksi myymälän työmaalle!

Wa’Truck on LVI-tuotteiden kuljetukseen räätälöity auto, johon on myös yhdistetty myymälä. Mahdollisesti unohtuneet tarviketilaukset voi siis täydentää samalla kun Wa’Truck toimittaa tilauksen työmaalle. Kaupanpäälliseksi auto tuo työmaalle SuperService palveluna myös maistuvat kahvit ja munkit!

Nopeat lastinpurkumahdollisuudet sekä uniikki pakkaustapa Wa’Bag

Myös lastinpurun monipuoliset mahdollisuudet tukevat nopeaa toimitusta sekä toimitusvarmuutta erilaisilla työmailla: Wa’Truck suunniteltiin tukemaan niin Hiab-purkua, perälautapurkua kuin kylkipurkua. Tuotteiden pakkaukseen käytetään tukkumarkkinoiden ensimmäistä täysin kierrätettävää Wa’Bagia, joka kuuluu LVI-WaBeKin SuperService-palvelukonseptiin.

Muita SuperService -palvelukonsepti-innovaatiota ovat mm.

- Wa’Truck-toimituksissa käytössä oleva Wa'Bag: juuri lanseerattu tukkumarkkinoiden ensimmäinen täysin kierrätettävä pakkaus, joka on sekä ympäristöystävällinen (vähentäen toimialalle tyypillistä pakkauspahvi- ja muovijätemäärää) että lisää työmaiden tuottavuutta (helpolla käytettävyydellään).

- Wa’Cont: 24/7 palveleva ”työmaatukku”, joka tuo tukun sinne missä sen oikeasti aina pitäisikin olla, eli LVI-yrityksen työmaalle tai varaston pihaan.

- Wa’Box: kätevä autossa liikkuva säilytyslaatikko LVI-tarvikkeille, joka sisältää älykkään ostojärjestelmän täyttötilauksia varten

Yhteyshenkilöt

LVI-WaBeK Oy, toimitusjohtaja Kimmo Pelkonen
puh 020 1555 254, kimmo.pelkonen@lvi-wabek.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

LVI-WaBeK Oy
LVI-WaBeK Oy
Koskelontie 22
02920 Espoo

020 1555 250http://www.lvi-wabek.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta LVI-WaBeK Oy