Naantalin Kylpylä

Uusia kesäravintoloita Naantaliin

Jaa

Poke bowleja havaijilaisella vivahteella tarjoava Ahi Ahi sekä roomalaista pizzaa myyvä Pikku-Snickari ovat Naantalin vanhankaupungin tämän kesän ravintolatulokkaita.

Naantalin Kylpylän omistuksessa olevat Naantalin vanhankaupungin ravintolat kokevat tänä kesänä uudistuksia.
Naantalin Kylpylän omistuksessa olevat Naantalin vanhankaupungin ravintolat kokevat tänä kesänä uudistuksia.

Naantalin Kylpylän omistuksessa olevat Naantalin vanhankaupungin ravintolat kokevat tänä kesänä uudistuksia ja lisäksi Kylpylä tuo rantaan kokonaan uuden pop up -ravintolan. 

Naantalin Fleminginkadulle sijoittuvalle uudelle Siltapuistonaukiolle on tulossa poke bowleja havaijilaisella vivahteella tarjoava Ahi Ahi. Ravintolan konsepti saattaa olla joillekin tuttu jo viime kesältä, jolloin pop up -ravintola sijaitsi Turussa.

– Tänä kesänä ravintolapalveluille tulee olemaan keskimääräistä enemmän kysyntää ja haluamme tuoda Naantalin rantaan ruokatuotteen, jota siellä ei ole ennen nähty. Ahi Ahin vetonaula ovat raikkaat, havaijilaishenkiset poke bowlit, jotka sopivat lämpimiin kesäkeleihin erinomaisesti, kertoo Naantalin Kylpylän myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen.

Ahi Ahin on tarkoitus avautua juhannusviikolla ja olla avoinna säävarauksella aina kesäkauden loppuun asti.


Pizza Romana saapuu Naantaliin

Myös Kylpylän omistamassa ravintola Snickarissa tapahtuu uudistuksia. Snickarin kanssa samaan ravintolarakennukseen, aivan Naantalin rannan paraatipaikalle avataan perjantaina 27.5. roomalaista levypizzaa eli Pizza Romanaa myyvä Pikku-Snickari. 

Pizza Romana on artesaanipizzaa, jonka käsin leivottua pohjataikinaa on nostatettu aina vähintään 48 tuntia. Pikku-Snickarin pizzojen reseptiikasta ovat vastanneet Naantalin Kylpylässä työskentelevät italialaiset pizzakokit Vincenzo Bello ja Maximilian Tommasi, joille roomalaisten pizzojen autenttisuus ja laadukkaat raaka-aineet ovat sydämen asia.

– Pikku-Snickari toimii ”syö missä vain” -periaatteella eli täältä voi hakea roomalaiseen tyyliin valmistettuja pizzapaloja myös mukaan ja mennä nauttimaan niitä haluamaansa paikkaan. Pizzapalat valitaan vitriinistä ja valittavana on monta erilaista makua, Hakkarainen täsmentää konseptia.


Buffet tarjolle lounastajille

Myös ravintola Snickarin puolella nähdään tänä kesänä viime vuodesta uudistunut a la carte -menu sekä uutuutena erityisesti lounasruokailijoita palveleva saaristolaisbuffet. Päivittäin vaihtuva, saaristolaishenkinen buffetmenu on tarjolla Snickarissa arkisin 1.6.–12.8. klo 11.30–15.

– Menu sisältää aina vähintään kymmenen erilaista alkuruokaa, neljä pääruokavaihtoehtoa lisukkeineen sekä jälkiruokavalikoiman. Uskomme etenkin Naantalissa vierailevien lapsiperheiden ja ryhmien innostuvan lounasbuffetvaihtoehdosta, veikkaa Hakkarainen.


Cafe Kirkkopuistosta kahvilaherkkuja ja tuoreita marjoja

Lisäksi aikaisemmin Kylpylän kesäkahvilana tunnettu kioski on kokenut merkittäviä uudistuksia ja nimenvaihdoksen. Cafe Kirkkopuistoksi nimensä vaihtaneen kahvilan tarjontaan kuuluvat perinteiset kahvilaherkut, kuten täytetyt croissantit ja Kylpylän omassa leipomossa valmistetut makeat leivonnaiset. Kahvilan valikoimassa tullaan näkemään myös toreilta tuttuja tuotteita, kuten tuoreita kotimaisia marjoja ja herneitä.

–  Uudistusten myötä kahvila muuttuu entistä kutsuvammaksi. Sillä onkin tärkeä tehtävä toivottaa Naantalin keskustan suunnasta saapuvat vierailijat tervetulleeksi vanhaankaupunkiin, Hakkarainen lisää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Naantalin Kylpylän omistuksessa olevat Naantalin vanhankaupungin ravintolat kokevat tänä kesänä uudistuksia.
Naantalin Kylpylän omistuksessa olevat Naantalin vanhankaupungin ravintolat kokevat tänä kesänä uudistuksia.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Naantalin Kylpylä
Naantalin Kylpylä
Matkailijantie 2
21100 Naantali

02 4455100http://www.naantalispa.fi

Naantalin Kylpylä on maankuulu kylpylä- ja kongressihotelli Naantalin idyllisen vanhan kaupungin kyljessä. Kylpylä on osa Sunborn Saga Oy:tä, joka tunnetaan erityisesti kylpylätoiminnan pioneerina ja laadukkaiden ravintolapalveluiden tuottajana. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Kuntoutuskeskus Ruissalo sekä ravintolat Naantalin Kaivohuone ja Snickari Naantalissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylälle myönnettiin sertifikaatit vastuullisesta toiminnastaan11.4.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Naantalin Kylpylä on läpikäynyt mittavan vastuullisuusohjelman. Ohjelma on pitänyt sisällään ensin ympäristöohjelma Green Key- sertifikaatin ja tämän jälkeen käynnistyi Visit Finlandin Sustainable Travel Finland (STF) vastuullisuusohjelma. Ohjelma on suunnattu matkailualan toimijoille, ja sen kriteerit täyttävät yritykset saavat käyttöönsä STF-merkin, joka viestittää kansainvälisille matkailijoille kestävästä toiminnasta.

Alueen matkailu- ja kulttuuritoimijat kisaavat kuusenkoristelussa4.12.2020 07:45:00 EET | Uutinen

Naantalin Kylpylä elvytti vanhan perinteen ja isännöi vuosien tauon jälkeen kuusenkoristelukisaa, jossa ovat Kylpylän lisäksi mukana Muumimaailma, Naantalin Musiikkijuhlat, Herrankukkaro, Kultaranta Resort ja Visit Naantali. Kuusia pääsee vapaasti ihailemaan Kylpylän Promenade-käytävällä 4.12. alkaen. Voittaja valitaan yleisöäänin 23.12., ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan myös osallistujien lahjoittamia palkintoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme