Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uusia liikuntavälineitä lainaksi kirjastosta

Jaa

Vaasan pääkirjastosta, Vähänkyrön omatoimikirjastosta, Variskan kirjastosta sekä Kohtaamispaikka Huudista voi lainata tänä vuonna uusia liikuntavälineitä, kuten hulavanteita, retkiluistimia ja lumikenkiä.

Liikuntavälineet pystyttiin hankkimaan Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden hankerahoituksen turvin.

–Välineiden avulla voi ylläpitää virkeyttä, työkykyä ja terveyttä. Kun on lainannut ja kokeillut jotakin uutta liikuntavälinettä, päätös omasta välinehankinnasta on helpompi tehdä, kertoo Jessie Koivunen, joka työskentelee Vaasan kaupungin liikuntapalveluissa.

Liikuntavälineitä voi lainata kirjastokortilla ja niiden tietoja voi hakea verkkokirjastossa asiasanalla liikuntavälineet.

–Liikuntavälineitä on tuttuun tapaan lainattavissa pääkirjastosta ja Vähänkyrön omatoimikirjastosta. Tänä vuonna uusia lainauspisteitä ovat lisäksi Variska ja Kohtaamispaikka Huudi, kertoo palvelupäällikkö Anna Pakka kulttuuri- ja kirjastopalveluista.

Lainattavat liikuntavälineet ovat turvallisia ja niiden lainaamista koskevat samat käyttösäännöt kuin muutakin kirjastoaineistoa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelupäällikkö Anna Pakka
puh. 040 182 4289
anna.pakka@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kasarmin alueen kadunnimiin muutoksia 19.2.2020 09:00:00 EETTiedote

Kasarmin alueen katujen nimiin tehdään muutoksia. Kadunnimistä poistetaan kasarmintori, koska ihmiset mieltävät sen sijainnin eri tavoin, ja se aiheuttaa epäselvyyttä. Ruotsinkielisiin kadunnimiin tulee kasernen vanhahtavan kirjoitusasu kasärnen tilalle. Lisäksi Artellikujan ja Aleksanterinkujan ruotsinkieliset kirjoitusasut korjataan oikeinkirjoituksen mukaisiksi. Vanhat nimet Korjatut nimet Itäinen kasarmintori / Östra kasärntorget Itäinen kasarmi / Östra kasernen Läntinen kasarmintori / Västra kasärntorget Läntinen kasarmi / Västra kasernen Artellikuja / Artelligränden Artellikuja / Artellgränden Aleksanterinkuja / Aleksandersgränden Aleksanterinkuja / Alexandersgränden Liite: Kasarmin alueen muutetut kadunnimet kartalla

Ändringar i gatunamnen på kasernområdet 19.2.2020 09:00:00 EETTiedote

Namn på gator på kasernområdet ändras. Kaserntorget i gatunamnen lämnas bort, eftersom folk uppfattar läget olika och det medför oklarheter. Den ålderdomliga stavningen kasärnen ändras till kasernen. Därtill ändras stavningen av Artelligränden och Aleksandersgränden så att den stämmer överens med stavningsreglerna. Gamla namn Korrigerade namn Itäinen kasarmintori / Östra kasärntorget Itäinen kasarmi / Östra kasernen Läntinen kasarmintori / Västra kasärntorget Läntinen kasarmi / Västra kasernen Artellikuja / Artelligränden Artellikuja / Artellgränden Aleksanterinkuja / Aleksandersgränden Aleksanterinkuja / Alexandersgränden Bilagan: De ändrade gatunamnen på kasernområdet är angivna på kartan

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme