Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uusia nimiä pohjoismaisten kahdenvälisten kulttuurirahastojen hallituksissa

Jaa

Opetus- ja kulttuuriministeriö on nimittänyt Islantilais-suomalaisen kulttuurirahaston, Suomalais-norjalaisen kulttuurirahaston ja Suomalais-tanskalaisen kulttuurirahaston hallitusten Suomea edustavat jäsenet vuosille 2021–2023.

Uusia nimiä Suomalais-tanskalaisessa kulttuurirahastossa ovat ministeri Jan-Erik Enestam ja viestintäpäällikkö Mary Gestrin. Suomalais-norjalaisessa kulttuurirahastossa nähdään uusina jäseninä rehtori Teemu Kokko ja toiminnanjohtaja Tove Ekman. 

Suomalais-tanskalainen kulttuurirahasto

Ministeri Jan-Erik Enestam, puheenjohtaja (uusi)

Viestintäpäällikkö Mary Gestrin (uusi)

Kumppanuuspäällikkö Veikko Kunnas (2012-)

Kirjailija Anni Ylävaara (2006-)

Suomalais-norjalainen kulttuurirahasto

Erityisasiantuntija Eero Hokkanen, puheenjohtaja (2018-)

varajäsen: yrityskonsultti Torfinn Slåen (2012-)

Rehtori Teemu Kokko (uusi)

varajäsen: viestintäpäällikkö Anniina Korpela (2018-)

Toiminnanjohtaja Tove Ekman (uusi)

varajäsen: johtaja Jan Förster (2015-)

Islantilais-suomalainen kulttuurirahasto

Kaupunginjohtaja Pekka Timonen (2018-)

FM, luovien alojen asiantuntija Riitta Heinämaa (2018-)

varajäsen: Kapellimestari Petri Sakari (2012-)

Kaikkien pohjoismaisten rahastojen tarkoitus on edistää kahdenvälistä yhteistyötä ja kehittää maiden yhteiskunnallisia ja kulttuurisuhteita. Rahastot jakavat apurahoja, joiden tarkoituksena on lisätä maiden välistä kiinnostusta. Rahastoilla on myös omia projekteja, jotka toteutetaan yhteistyössä Hanasaaren kanssa. Hanasaari myös hallinnoi kaikkia kolmea rahastoa. Lue lisää: www.hanaholmen.fi/kulttuurikeskus/hanasaari/rahastot/

Lisätietoa Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgårdilta, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. 040 767 7373.

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme