Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uusia vierasvenepaikkoja sisäsatamassa

Jaa

Vaasan sisäsatamaan on saatu viisi poijupaikkaa vierasveneille. Paikat on punaisten poijujen lisäksi merkitty kyltillä. Venettä saa pitää vierasvenepaikalla enintään 12 tuntia päiväsaikaan eikä paikkoja ei ole tarkoitettu yöpymiseen.

Uudet vierasvenepaikat haluttiin sisäsatamaan, koska sieltä on lyhyt matka keskustan ja rannan palveluihin. Vieraslaiturissa on kahdeksan lenkkiä joita voi käyttää, jos laittaa ankkurin veneen taakse. Kylkikiinnitys lenkkeihin ei ole suotavaa.

– Saimme ehdotuksen maksullisten vierasvenepaikkojen järjestämisestä. Asiaa selvitettiin ja päädyimme kevyeen ratkaisuun ilman käyttömaksua, koska maksujärjestelyistä olisi itsessään tullut kustannuksia ja tulojen arveltiin jäävän kohtuullisen pieniksi, kertoo kuntatekniikan johtaja Jukka Talvi.

Virallinen, yön yli kestävään ja pidempiaikaiseen oleskeluun tarkoitettu vierasvenesatama sijaitsee Vaskiluodossa ja sitä ylläpitää Wasa Segelförening.

Paikkojen tarkempi sijainti on merkitty karttaan, joka löytyy osoitteesta: https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/vapaa-aika/meri-ja-rannat/venepaikat/

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme