Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

UusiDuuni 2021 –virtuaalinen rekrytointitapahtuma yhdistää pääkaupunkiseudun työpaikat ja tekijät

Jaa

Syksyn isoin rekrytointitapahtuma, UusiDuuni 2021, järjestetään 3.11.2021. UusiDuuni 2021 on ensimmäinen Espoon, Helsingin ja Vantaan työllisyyspalveluiden, Uudenmaan TE-palvelujen sekä koulutuskuntayhtymien Stadin AO:n, Varian ja Omnian yhteinen rekrytointitapahtuma. Tapahtuman tavoitteena on yhdistää työpaikat ja tekijät tehokkaalla, helposti lähestyttävällä tavalla sekä tarjota monipuolisia työ- ja koulutusmahdollisuuksia.

UusiDuuni 2021 -tapahtumassa noin sata työnantajaa usealta eri toimialalta esittelee avoimia työpaikkoja ja etsii työntekijöitä. Kuva: Jussi Hellsten
UusiDuuni 2021 -tapahtumassa noin sata työnantajaa usealta eri toimialalta esittelee avoimia työpaikkoja ja etsii työntekijöitä. Kuva: Jussi Hellsten

Tapahtuma järjestetään virtuaalisella Liveto-alustalla, jossa jokaiselle työnantajalle on varattu virtuaalinen ständipaikka. Vaikka tapahtumassa ei ole fyysistä kontaktia, se on vuorovaikutteinen kokonaisuus, jonka tavoitteena ovat henkilökohtaiset kohtaamiset. Tapahtuman aikana työnantajilla on mahdollisuus haastatella työnhakijoita henkilökohtaisesti ja työnhakijat voivat varata henkilökohtaisen keskustelun itseään kiinnostavien työnantajien kanssa.

Monta mahdollisuutta löytää työpaikka

UusiDuuni 2021 -tapahtumassa on noin sata työnantajaa usealta eri toimialalta esittelemässä avoimia työpaikkoja ja etsimässä työntekijöitä. Avoimet työpaikat ovat ammatillista tai suorittavaa työtä; ne eivät välttämättä edellytä koulutusta tai aiempaa työkokemusta. Avoimia työpaikkoja tapahtumassa on jopa 3000. Tilaisuudessa voi osallistua eri teemoilla alustettuihin workshoppeihin ja cv-klinikoihin tai kuunnella mielenkiintoisia työnantajaesittelyitä ja onnistumistarinoita. Tapahtumassa on mahdollista tutustua myös koulutuksen järjestäjien Omnian, Stadin AO:n ja Varian monipuoliseen tarjontaan osaamisen kehittämisessä ja työllistymistä edistävissä palveluissa sekä kuulla oppisopimuksen vaihtoehdoista työllistymiseen ja kouluttautumiseen.

Kutsu UusiDuuni 2021 –tapahtumaan on lähetetty yhteensä yli 42 000 helsinkiläiselle, espoolaiselle ja vantaalaiselle työttömälle. Itse tapahtumaan mahtuu 3 000 työnhakijaa.

Tavoitteena työllistäminen

Idea UusiDuuni –rekrytointitapahtumaan lähti Työllisyys Espoon tapahtumakoordinaattori Tarja Halttusen ajatuksesta. ”Työnantaja- ja työnhakijamarkkinat ovat pääkaupunkiseudulla hyvin samanlaiset. Miksi emme yhdistäisi Espoon, Helsingin ja Vantaan resurssit, osaamisen ja voimavarat?”, mietti Halttunen. ”Kun yhdistimme voimamme, voimme tehdä kaikkia osallistujia parhaiten palvelevan rekrytointitapahtuman”, Halttunen lisää. Kun kaikki mukaan toivotut tahotkin näyttivät Halttusen idealle vihreää valoa, tapahtuman suunnittelu saatiin voimalla käyntiin.

”Odotusarvot tapahtumalle ovat korkealla erityisesti työllistymisen suhteen. Toivomme työnhakijoiden ja työnantajien kesken paljon tapaamisia, jotka johtavat rekrytointeihin jo itse tapahtumapäivänä tai ainakin jatkokeskusteluihin”, Tarja Halttunen kertoo. ”Toivon vilpittömästi, että UusiDuuni -tapahtuma saa jatkoa, kasvaa ja kehittyy tulevaisuudessa”, Halttunen lisää toiveikkaasti.

UusiDuuni 2021 –tapahtuman järjestävät Helsingin, Vantaan ja Espoon kaupungit, Uudenmaan TE-palvelut, StadinAO, Varia ja Omnia.

Tapahtuma löytyy verkosta tämän linkin takaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tapahtuman lisätiedot:
tapahtumakoordinaattori Tarja Halttunen, Työllisyys Espoo, tarja.halttunen@espoo.fi

Viestin välitti:
viestintäasiantuntija Tero Lahti, Helsingin kaupunginkanslia, tero.j.lahti@hel.fi

Kuvat

UusiDuuni 2021 -tapahtumassa noin sata työnantajaa usealta eri toimialalta esittelee avoimia työpaikkoja ja etsii työntekijöitä. Kuva: Jussi Hellsten
UusiDuuni 2021 -tapahtumassa noin sata työnantajaa usealta eri toimialalta esittelee avoimia työpaikkoja ja etsii työntekijöitä. Kuva: Jussi Hellsten
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä suosittaa uusia rajoituksia yleisötilaisuuksiin29.11.2021 15:00:00 EET | Tiedote

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä suosittaa Etelä-Suomen aluehallintovirastolle, että pääkaupunkiseudulla sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärä rajataan 20 henkilöön. Lisäksi ryhmä suosittaa sekä yleisölle avoimien tilojen että rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitettujen tilojen osalta niiden käyttöä järjestettäväksi siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä.

Helsingillä useita valtteja startup-kaupunkien mittelössä – Slush tuo välivuoden jälkeen kasvuyrittäjät taas yhteen Messukeskukseen29.11.2021 13:00:00 EET | Tiedote

Helsingin kaupungilla ja kasvuyritysalan tapahtuma Slushilla on yhteinen tavoite: tukea kasvuyrityskenttää ja lisätä tietoisuutta Helsingistä. Kohteena ovat erityisesti ne kansainväliset kasvuyrittäjät, jotka haluavat elää myös toimivaa ja hyvää arkea. Slush järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 1.–2. joulukuuta ja Helsingin kaupunki on tapahtuman yhteistyökumppani. Slushin yhteydessä Helsinki esittelee myös uuden, kaupungin kansainvälistä tunnettuutta kasvattavan, Helsinki Partners -yhtiön.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme