Messukeskus

Uusittu PulPaper 2024 panostaa 10. - 11.4.2024 tehokkaisiin kohtaamisiin

Jaa

Helsingissä järjestettävä kansainvälinen PulPaper on yksi johtavista metsäteollisuudenammattitapahtumista. Tapahtuman järjestäjätahot ovat käyneet keskusteluja kesällä järjestetyn PulPaper 2022 -tapahtuman jälkeen alan yritysten kanssa ja päätyneet aivan uudenlaiseen konseptiin, joka palvelee entistä paremmin sekä yrityksiä että alan ammattilaisia. Moderni PulPaper 2024 -tapahtuma järjestetään 10. – 11.4.2024 täysin uudistuneena Helsingin Messukeskuksessa.

PulPaper 2022 järjestettiin kesäkuussa. Kuva: Pekka Hannila
PulPaper 2022 järjestettiin kesäkuussa. Kuva: Pekka Hannila

”On hienoa, että PulPaper kulkee ammattitapahtumien kehityksen kärjessä. Tästä saamme kiittää pääyhteistyökumppaniamme Puunjalostusinsinöörit ry:tä sekä erityisesti alan yrityksiä ja heidän panostustaan kehitystyöhön. Yhdessä olemme kehittäneet tapahtuman, jossa kohtaamiset ovat keskiössä. Uusi konsepti on kustannustehokas, helppo ja siinä on otettu huomioon myös kestävä kehitys ja vastuullisuus. Tapahtuman kehittäminen etenee nyt nopeaa vauhtia ja uudesta tapahtumasta päästään kertomaan lisää keväällä, jolloin osastovarauksia voi alkaa tekemään”, kertoo liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Helsingin Messukeskuksesta. 

Tehokkaampi, kestävämpi, demokraattinen ja ketterä tapahtumakonsepti

Osastot standardisoidaan ja yrityksille tehdään valmiita osastoratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Osastot rakennetaan täysin kierrätettävistä rakenteista ja sekä valaistukseen että kokonaisilmeeseen kiinnitetään erityistä huomiota. Uudenlainen osastojen sijoittaminen tapahtuma-alueelle tarjoaa isoille ja pienille yrityksille samanarvoisia paikkoja. Yrityksille tarjotaan mahdollisuuksia näkyä myös muualla tapahtuma-alueella. Osallistuminen on yrityksille kustannustehokasta, kestävää ja helppoa.

Uudistunut ohjelma ja sosiaaliset tilaisuudet

Näyttelyosuus lyhenee kahteen päivään, ja tieteellisille konferensseille on tapahtumassa kokonaan oma päivänsä. Näyttelyn keskiössä on ohjelmalava ja kaikki tapahtuu näyttelyn aikana samassa tilassa. Yritysten osastojen ulkopuolella on moninaisia verkostoitumispaikkoja, joissa yritykset voivat kohdata asiakkaitaan erilaisten teemojen ympärillä. Tapahtumasta tehdään moderni, viihtyisä ja rento kohtaamispaikka, jossa on helppo verkostoitua ja tehdä kauppaa. Iltatilaisuudet uudistetaan ja niissä panostetaan laadukkaaseen ohjelmaan ja ensiluokkaiseen palvelutasoon.  

PulPaper-brändin ja markkinoinnin uudistaminen

Tapahtuman markkinointistrategia, brändi ja ilme uudistetaan moderniksi unohtamatta PulPaperin nykyistä vahvaa brändiasemaa. Tapahtumassa tuodaan esille metsäpohjaisen biotalouden perinteisten tuotteiden lisäksi myös uudet innovatiiviset biotuotteet muun muassa puupohjaiset tekstiilit ja biokemikaalit.  Start-up-yritykset ovat entistä näkyvämmin esillä ja tapahtuma solmii uudenlaisia kumppanuuksia.

Helsingin Messukeskus järjestää PulPaper-tapahtuman yhteistyössä Puunjalostusinsinöörit ry:n kanssa nyt jo 12. kertaa.

Tehokasta verkostoitumista kesäkuussa 2022

Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestettiin tiistaista torstaihin 7. - 9.6.2022 Helsingin Messukeskuksessa samaan aikaan kemian ja bioteollisuuden ammattitapahtuman ChemBio Finland 2022:n  ja kemikaaliturvallisuuden kansainvälisen  Helsinki Chemicals Forumin kanssa. Yli 6000 ammattilaista osallistui tapahtumakokonaisuuteen ja näytteilleasettajia oli yli 300.

www.pulpaper.fi

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström, puh. 044 562 4524, marcus.bergstrom@messukeskus.com

Kuvat

PulPaper 2022 järjestettiin kesäkuussa. Kuva: Pekka Hannila
PulPaper 2022 järjestettiin kesäkuussa. Kuva: Pekka Hannila
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkamessut 2023 -ohjelmassa uusimmat kohdevinkit, kulttuuria ja vastuullisuusasiaa2.12.2022 14:30:54 EET | Tiedote

Pohjoismaiden suurimman matkailualan tapahtuman Matka 2023 -ohjelman julkistus on aloitettu tapahtuman nettisivuilla. Ohjelmassa nousee uusia tuulia matkakohteista viimeisen kolmen vuoden ajalta sekä värikkäitä esityksiä ympäri maailman. Matkamessujen partnerimaa Kreikka on näyttävästi esillä ohjelmassa. Matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.–22.1.2023 (ammattilaispäivä 19.1.23).

Petrol Circus Custom Bike Show esittelee upeat rakennetut moottoripyörät25.11.2022 14:13:47 EET | Tiedote

Petrol Circus Custom Bike Show esittelee kolmen vuoden tauon jälkeen MP 23 moottoripyörämessujen yhteydessä rakennettuja moottoripyöriä, jotka kisaavat neljässä sarjassa. Näyttelyyn voi ilmoittaa moottoripyöriä ja mopoja vuoden loppuun asti. Tapahtuma on ainutlaatuinen ja ainoa rakennettujen moottoripyörien tapahtuma, joka järjestetään tässä mittakaavassa kaupallisen tapahtuman yhteydessä Euroopassa. MP 23 -messut järjestetään 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

Resemässan 2023 öppnar i januari efter tre års uppehåll24.11.2022 14:58:35 EET | Tiedote

På Helsingfors Mässcentrum i januari kan man återigen, efter ett långt uppehåll, känna av den internationella reseatmosfären och smaka på olika reseupplevelser, dra nytta av konkreta förmåner och få tips samt intervjua experter från mer än 60 länder ansikte mot ansikte. Efter år av väntan förväntas mässan bli mycket livlig. Resemässan äger rum den 20.–22.1.2023 (Matka Trade Day för proffs inom branschen den 19.1.).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme