Uudenmaan ELY-keskus

Uusmaalainen vesihuolto sai oman uutiskirjeen (Uusimaa)

Jaa

Uudenmaan ELY-keskus julkaisee ensimmäisen vesihuollon uutiskirjeensä tänään, Maailman vesipäivänä 22.3.2021. Uutiskirjeen tarkoituksena on välittää ajankohtaista tietoa Uudenmaan alueen vesihuollosta ja myös siitä, mitä vesihuollossa on tapahtumassa valtakunnallisesti - Uudenmaan näkökulmasta katsoen.

Ensimmäisen uutiskirjeen aiheina ovat: 

  • Uudenmaan vesihuolto ja veden arvostus
  • Tutustu vesihuoltoasioita hoitavaan henkilöstöömme
  • Itäisen ja eteläisen Suomen vesihuoltostrategiatyö etenee aikataulussa
  • Ajankohtaista vesihuollon valvonnasta
  • Vaikuta vesiemme tilaan - vesienhoitosuunnitelmat kuultavana 14.5.2021 asti
  • Uudenmaan vesihuoltoseminaari 19.5.2021 

Uutiskirje ilmestyy 2–3 kertaa vuodessa, ja se on tarkoitettu kaikille Uudenmaan vesihuollosta kiinnostuneille. Toivomme lukijoilta palautetta ja ehdotuksia uutiskirjeessä käsiteltäviksi aiheiksi, jotta voimme parhaiten palvella alueemme toimijoita. 

Tilaa Uudenmaan vesihuollon uutiskirje: 

suomeksi: https://bit.ly/3tqpVTy  

ruotsiksi: https://bit.ly/2NpVGgk 

 » Lue uutiskirje 

 Kuulemme mielellämme ehdotuksia uutiskirjeen aiheiksi ja muuta palautetta uutiskirjeestä:  

» Anna palautetta, linkki 

 

Yhteyshenkilöt

Uudenmaan ELY-keskus, ylitarkastaja Sanna Laakso
sanna.laakso@ely-keskus.fi, p. 0295 021 128

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 B 5. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Muutoksia Helsingintien (tie 170) liikenteelle Porvoossa Munkbyn sillan kohdalla kevyen liikenteen väylän rakentamisen vuoksi16.4.2021 09:37:30 EEST | Tiedote

Kevyen liikenteen väylän rakentaminen välillä Tyysterintie- Ernestas aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Helsingintien (mt 170) varrelle Porvoossa Munkbyn sillan kohdalla. Rakennustyöt alkoivat syksyllä 2020 ja valmistuvat kokonaisuudessaan syksyllä 2021. Rakennustyö ei kuitenkaan aiheuta mitään häiriöitä moottoritielle.

Espoon Kehä I:n Mestarintunnelissa sulkuja öisin 6.–9.4. klo 00.00.–04.3031.3.2021 10:28:32 EEST | Tiedote

Kehä I:llä Espoon Leppävaarassa sijaitsevan Mestarintunnelin molemmat tunneliputket suljetaan yötestien vuoksi. Sulkuajankohdat ovat tiistain ja keskiviikon (6.–7.4.) välinen yö ja keskiviikon ja torstain (7.–8.4.) sekä torstain ja perjantain (8.–9.4.) välinen yö klo 00.00–04.30. Täksi ajaksi Kehä I:n liikenne johdetaan kiertotielle Turuntien ja Mäkkylän puistotien kautta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme