Vaasan Sähkö Oy

Uutisvinkki: Vaasan Sähkön romantiikan nälkä ei laannu – nyt haetaan henkilöä, joka haluaa kosia yhtiön lehdessä

Jaa

Vaasan Sähkö on ollut hempeällä tuulella koko vuoden. Kaikki alkoi siitä, kun energiayhtiö innostui mittaamaan rakkauden tunteita ihmisen iholla näkyvänä sähkönä. Pimenevän syksyn piristykseksi haetaan kosijaa, joka haluaa esittää elämänsä ehkä tärkeimmän kysymyksen yhtiön lehdessä.

Rakkaus on sähköä. Vaasan Sähkö Oy
Rakkaus on sähköä. Vaasan Sähkö Oy

Kosijaksi voi ilmoittautua lokakuun 11. päivään mennessä. Vaasan Sähkö toivoo saavansa hakemuksia etenkin sellaisilta henkilöiltä, jotka syystä tai toisesta tarvitsevat apua kosinnassa tai jotka haluavat tehdä sen hiukan eri tavalla – ja julkisesti.

Lisätiedot hausta: vaasansahko.fi/kosinta

Näin todistimme, että rakkaus on sähköä

Intohimomme sähköä kohtaan johdatti ajatuksemme suuren kysymyksen äärelle: kuinka ihmisen kropassa kulkeva sähkö näkyy ja tuntuu silloin kun ihastumme, fanitamme tai osoitamme hellyyttä lemmikille. Mittaustieteiden tohtori Pekko Vehviläinen kertoo, kuinka todistimme, että Rakkaus on Sähköä.

Katso video

Lisätiedot: www.rakkausmittaus.fi

https://youtu.be/XpAE9WWuCz8
Vaasan Sähkö: Näin todistimme, että rakkaus on sähköä
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

markkinointipäällikkö Tiina Lillbacka
puh. 06 324 5276
etunimi.sukunimi@vaasansahko.fi

Kuvat

Rakkaus on sähköä. Vaasan Sähkö Oy
Rakkaus on sähköä. Vaasan Sähkö Oy
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö. Konserniin kuuluu tytäryhtiö Vaasan Sähköverkko Oy. Konsernissa työskentelee noin 120 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2019 oli noin 153 milj. euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Saaristomaisema säilyy merikaapelin ansiosta Sundomissa8.9.2020 08:12:00 EESTTiedote

Kesän aikana Vaasan Sundomin saaristossa on käynyt kuhina. Yhteensä noin puolitoista kilometriä sähkökaapelia on laskettu kaivinkoneella lautalta käsin meren pohjaan. Vaativa urakka on jatkoa viime vuonna alkaneelle Sulvan sähköverkon kehittämiselle ja tähtää parempaan sähkön toimitusvarmuuteen noin 1 300 Vaasan Sähköverkon asiakkaalla. Tarpeellisen linjan toteuttaminen merikaapelina mahdollistaa saaristomaiseman säilymisen muuttumattomana.

Energiayhtiön liikevaihto notkahti – taustalla matalampi energiankulutus, tuuli ja sade28.8.2020 07:55:00 EESTTiedote

Vuoden 2020 ensimmäinen puolisko oli energiayhtiön näkökulmasta haastava. Talvikuukausien leudon sään aikaansaama matala energiankulutus yhdistyi alkuvuodesta sateiseen ja tuuliseen säätyyppiin, ja yhdessä nämä painoivat sähkön markkinahintaa alas. Myös koronakevät vaikutti energiankulutukseen. Kahden ensimmäisen kvartaalin aikana Vaasan Sähkö -konsernin liikevaihdossa tapahtui selkeä notkahdus edellisvuoteen verrattuna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme