MessukeskusMessukeskus

Uutta MP 23 -messuilla: MP Motoball -turnaukset päivittäin

Jaa

MP 23 Moottoripyörämessut tuo 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskukseen päivittäiset MP Motoball-turnaukset. Motoball on hauska ja vauhdikas moottoripyöräjalkapallo, jossa kolmen hengen joukkueet kisaavat minicross-pyörillä. Iso pallo, pienet pyörät ja rajattu tila takaavat vauhtia ja täpäriä tilanteita. MP Motoball vaatii taituruutta pyöränkäsittelyssä, aktiivista pelisilmää, poikkeuksellista pallonkäsittelytaitoa ja ennen kaikkea sopivaa kilpailuhenkeä pilke silmäkulmassa. Turnauksia järjestetään open-, pro- ja juniorsarjoissa.

Kuva: Kusti Manninen
Kuva: Kusti Manninen

Tiivistunnelmainen Helsingin Messukeskuksen MP Motoball -stadion takaa unohtumattoman elämyksen niin pelaajille kuin katsojille. Turnausmuotoisena pelattava kisa alkaa perjantaina 3.2. kaikille avoimena open-sarjana ja jatkuu lauantaina 4.2.  pro-sarjana ja päättyy sunnuntaina 5.2. juniori-sarjaan. MP Motoball turnaukset järjestää Helsingin Messukeskus ja kisoista vastaa West Cost Racing Club. Turnaus pelataan Suomen Moottoriliiton alla.

Ilmoittaudu turnaukseen 29.12. mennessä!

Kisaan voi nimetä 3-6 pelaajaa, joista kolme on kerralla peilissä. Yhden pelin pituus on kaksi kertaa viisi minuuttia. Kisaa käydään järjestäjän moottoripyörillä, jotka ovat Honda CBF110F ja KTM SX-E 5. Kilpailijoilla pitää olla omat varusteet, vähintään motocross saappaat tai suojaavuudeltaan vastaavat katusaappaat, polvisuojat, kypärä ja hanskat.

Open- ja pro-sarjassa  pelataan turnaus, jossa on kaksi neljän joukkueen lohkoa. Juniori-sarjassa on vain yksi neljän joukkueen lohko. Alkusarjan jälkeen pelataan semifinaali ja finaali. Yhdelle joukkueelle tulee pelejä 3-6 päivän aikana, joten joukkueen pitää varautua olemaan paikalla koko päivän. Kolme parasta joukkuetta palkitaan päivittäin pokaalein. MP Motoball kisan juontaa lauantaina 4.2. Harri Moisio.

MP Motoball lopulliset ja tarkat säännöt julkaistaan valituille joukkueille noin kuukausi ennen tapahtumaa. Turnauksiin voi ilmoittautua 15.12.2022 asti ja valituille joukkueille ilmoitetaan 29.12.2022. Tarkempia tietoja MP Motoball -turnauksesta löytyy www.mpmessut.fi

MP 23 Moottoripyörämessut esittelee ennätysmäärän merkkejä

Helsingin Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. MP 23 -messuilla on edustettuna ennätysmäärä moottoripyörä-, mönkijä-  ja mopomerkkejä uutuusmalleineen. Mukana ovat Aprilia, Benelli, BMW, CanAm, CF Moto, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Niu, Piaggio, Polaris, Segway, Stark Varg, SuperSoco, Suzuki, Talaria, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero. Mukaan on jo nyt ilmoittautunut myös muita alan isoja toimijoita kuten Eurobiker, Mopo-Sport, Motonet, Storm, Rinta-Joupin Autoliike ja Rukka. 
MP 23 -messut on avoinna: pe 3.2. klo 10-20, la 4.2. klo 9-18 ja su 5.2. klo 10-17.

_______________________________________________________________________

Uusi MP Pää pyörällä podcast -kausi: hyppää mukaan viihtymään!

Millainen motoristi on radiopersoona Harri Moisio?

Moottoripyöräilyn monitoimimies Niko Kantola käynnistää MP Pää pyörällä podcastin toisen kauden. Ensimmäisellä kaudella aiheena oli aloitteleva moottoripyöräilijä ja nämä jaksot ovat edelleen ajankohtaisia ja kuunneltavissa: https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-podcast/ Toisen kauden teemana on erityyppiset motoristit. Tarjolla on taas taatusti hauskaa viihteellistä jutustelua motoristilta motoristille. Vieraana toisen kauden podcasteissa on tyypillisiä lajin edustajia. 

Ensimmäisessä sukelletaan custom- ja cruiser-motoristin ajatusmaailmaan jutustelemalla radiopersoona Harri Moision kanssa. Stereotypiat täyttyvät hyvin. kiinnostus syttyi 40-vuotiaana ja sekä parta että kroppa ovat kohdillaan. Moottoripyöräilyyn hän suhtautuu vuosi vuodelta intohimoisemmin. Moision ensimmäinen pyörä oli Triumph ja nyt Moto Guzzi, joten vahvasti mennään custom- ja cruiser-pyörien linjalla.  Vauhti ei hurmaa, vaan easy rider -tyyppinen ajelu kiinnostaa. Miten tarkkailijasta tuli motoristi vuonna 2015, mitä varusteet merkitsevät ja mitä Moisio miettii mm. kerhoidentiteetistä?

Harley-Davidson nousee usein esille custom- ja cruiser-mooottoripyöräilyssä. Moisio ajoi HD:tä MP-messujen Motoball-esittelyssä, tosin sitähän ei pelata isolla HD:llä vaan huomattavasti pienemmillä minicross-pyörillä.  Helmikuussa Moisio nähdään MP-messuilla juontotehtävissä Motoball-kentällä. Hänen tarkoituksenaan ei ole vaihtaa moottoripyörää, mutta saa nähdä miten käy MP-messuilla ja kyllähän miehellä voi olla montakin pyörää!

Jakson tarjoaa Harley-Davidson.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Niko Kantola, puh. 0400 747 542, niko.kantola@messukeskus.com
Teknisen Kaupan Liitto, Moottoripyöräjaoston pj Jarkko Tuomisto, puh 044 539 8881, jarkko.tuomisto@ktm.com

#mpmessut
www.mpmessut.fi

Kuvia MP-messuilta: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Kuva: Kusti Manninen
Kuva: Kusti Manninen
Lataa
Kuva: Kusti Manninen
Kuva: Kusti Manninen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP 23 -messuilla jaettiin useita palkintoja mm. Miss MP23 ja Petrol Circus Custom Bike Show'n palkinnot4.2.2023 17:45:14 EET | Tiedote

Miss MP23 -tittelin sai tänään MP-messuilla Janika Ketola Raumalta. Petrol Circus Custom Bike Show’ssa palkittiin Classic, Custom, Open ja Street -luokkien voittajat sekä näyttelyn paras pyörä Indian Super Scout, jonka rakentaja on Lasse Sundberg. Suomen Messusäätiön rahoittaman kaksipyöräisten sähköistämisen innovaatiopalkinnon sai Teemu Saukkio. Messuilla palkittiin myös Motoristit koulukiusaamista vastaan ry paikallislehtien tunnustuksella ja Vuoden 2022 moottoripyöräkouluttajaksi Jyrki Annala Kangasalta. MP-messut jatkuu vielä sunnuntaina 5.2. Helsingin Messukeskuksessa.

Teemu Saukkio saa kaksipyöräisten sähköistämisen innovaatiopalkinnon MP-messuilla3.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

MP 23 -moottoripyörämessuilla jaetaan ensimmäistä kertaa Suomen Messusäätiön rahoittama 6000 euron Kaksipyöräisten sähköistämisen innovaatiopalkinto. Sen saa moottoripyörärakentaja ja innovaattori Teemu Saukkio, joka on kehittänyt ainutlaatuisen teknologian konseptimoottoripyörään. Palkinto jaetaan lauantaina 4.2. klo 16.30 Petrol Circus Custom Bike Show’n palkintojenjaon yhteydessä.

Kevätmessujen ohjelmassa kuullaan kasvitrendeistä, voimaannutaan rakennus- ja remonttitarinoista, kevätsiivouksesta, skandipihasta ja puutarhan tuomisesta maljakkoon2.2.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Kevätmessujen ohjelma on julkaistu. Neljän päivän aikana poimitaan tuoreet ideat kukoistaviin puutarhoihin ja pihoihin, inspiroidutaan monenlaisista rakennus- ja remonttitarinoista, kurkistetaan kasvi- ja sisustustrendeihin ja haetaan vinkit kevätsiivoukseen. Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus juhlistaa kevättä Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023.

Habitare Choice nostaa näkyviin yritysten vastuullisia askeleita – uuden alueen kuratoi sisustusstylisti Susanna Vento2.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Suomen johtava huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare tuo syksyn tapahtumaan uuden vastuullisuutta ja kestävyyttä esiin nostavan Choice-alueen. Habitare Choice kutsuu mukaan yrityksiä ja toimijoita, jotka ovat tehneet tietoisia valintoja kohti vastuullisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Näyttelyn kuratoi sisustusstylisti Susanna Vento. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme