Hedin Automotive Oy

Uutuus Suomen automarkkinoilla: Hedin Automotive myöntää vuoden täystakuun lähes kaikille vaihtoautoilleen

Jaa
Hedin Automotive tuo Suomeen markkinoiden ylivoimaisesti kattavimman vaihtoautojen Hedin Certified -takuupalvelun, joka sisältyy vaihtoauton hintaan ilman erillistä kustannusta. Hedin Certified -takuu kattaa viat elektronisissa ja mekaanisissa komponenteissa 10 000 euroon asti. Takuu on voimassa vuoden, jonka jälkeen takuuta voi jatkaa yhdellä lisävuodella. Hedin Automotiven selvityksen mukaan vaihtoauton ostajista neljä viidestä toivoo käytetylle autolle vähintään vuoden mittaisen takuun, joka on yhtä kattava kuin uudelle autolle myönnettävä takuu.

Hedin Automotiven vaihtoauton ostaneille asiakkaille tekemän kyselyn* mukaan 83 prosenttia asiakkaista toivoi kauppahintaan sisältyvää, uuden auton takuuseen verrattavaa takuuta käytetylle autolle. 84 prosenttia vastaajista toivoi takuun pituudeksi 12–24 kuukautta. 

Vastauksena asiakkaiden toiveisiin Hedin Automotive lanseeraa Suomen markkinalle vaihtoauton hintaan sisältyvän Hedin Certified -takuun, joka antaa aidon takuun käytetylle autolle ja on voimassa vuoden auton ostohetkestä jopa 200 000 kilometriin asti.

– Tunnistamme käytetyn auton ostoon liittyviä epävarmuustekijöitä ostajan näkökulmasta, ja olemme kuulleet asiakkaitamme. Valitsemme huolella ja tarkistamme jokaisen kauttamme myytävän käytetyn auton. Nyt tuomme vaihtoauton ostajalle myös Hedin Certified -takuun, joka kattaa useimmat auton rikkoutumisesta aiheutuvat kulut niin elektronisissa kuin mekaanisissa komponenteissa. Takuu sisältyy Hedin Certified -vaihtoauton hintaan ja se on voimassa yhden vuoden, kertoo Hedin Automotiven toimitusjohtaja Mikko Mykrä.

Markkinan kattavin takuu vaihtoautoille

Hedin Certified -takuu kattaa auton rikkoutumisesta aiheutuvat kulut laajasti sisältäen muun muassa moottorin, vaihteiston, ohjausjärjestelmän ja voimansiirron vikatilanteet. Takuun enimmäiskorvaussumma on 10 000 euroa, ja vuoden voimassa olevan takuun jälkeen asiakas voi hankkia Hedin Certified Jatkovuoden lisähintaan. Takuu on voimassa jopa 200 000 km ajetuille ja alle 10 vuotta vanhoille autoille. Hedin Certified -takuu on räätälöity asiakkaille ja se sisältää 24/7 toimivan tiepalvelun sekä sekä takuukorjauksen ajalle sijaisautopalvelun. Takuupalvelu toteutetaan yhteistyössä Fragus Groupin kanssa, joka on Pohjoismaiden johtava ajoneuvojen lisäturvapalveluiden tuottaja.

– Tavoitteenamme on olla Suomen johtava autokauppa ja se tarkoittaa myös erinomaista palvelua asiakkaidemme suuntaan. Hedin Certified -takuu on hyvä esimerkki ison konsernin eduista. Olemme iloisia, että voimme nyt tuoda konseptin asiakkaillemme Suomessa. Hedin Certified -takuupalvelu vahvistaa palvelukokonaisuuttamme vaihtoautojen osalta ja lisää asiakkaan luottamusta ostaa käytetty auto juuri Hedin Automotivelta, sanoo Mykrä. 

Hedin Certified -takuu käytetyille autoille on saatavilla 24. huhtikuuta 2023 alkaen. Lisätiedot ja täydelliset takuuehdot ovat luettavissa osoitteessa www.hedinautomotive.fi/certified.

* Tutkimus lähetettiin 3.2.2022 sähköpostilla yhteensä 7 638 Hedin Automotivelta tammikuun 2021 jälkeen vaihtoauton ostaneelle asiakkaalle. Tutkimus toteutettiin nettilomakkeella. Tutkimukseen vastasi yhteensä yli 500 asiakasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Mykrä, toimitusjohtaja
Hedin Automotive Oy
Puh. 050 306 4117
mikko.mykra@hedinautomotive.fi


Tommi Kortelainen, liiketoimintajohtaja
Hedin Automotive Oy
Puh. 040 512 0102
tommi.kortelainen@hedinautomotive.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hedin Automotive Oy
Hedin Automotive Oy
Mekaanikonkatu 12
00880 Helsinki

010 214 8100http://www.hedinautomotive.fi

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön autoliiketoiminnasta vastaavat Hedin Automotive Finland Oy ja Bavaria Finland Oy, jotka myyvät vuosittain yli 25 000 autoa ja suorittavat yli 200 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksää automerkkiä: BMW, Ford, INEOS Grenadier, Mazda, MINI, Nissan, Opel, ŠKODA ja Subaru. www.hedinautomotive.fi

Hedin Mobility Group on yksi Euroopan suurimmista autokaupan toimijoista, jolla on yli 8 000 työntekijää ja toimintaa 13 maassa. Vuonna 2022 liikevaihto oli noin 4,8 miljardia euroa ja konserni myi yli 180 000 ajoneuvoa. Hedin Mobility Group toimii kolmella pääliiketoiminta-alueella: maahantuonnissa, jälleenmyynnissä ja liikkuvuusratkaisuiden tarjoana. Konserni toimii BYD:n, Dodgen ja RAMin, Fordin ja Ford F-150:n, Hongqin, INEOS Grenadierin, MG:n sekä Renaultin, Dacian ja Alpinen maahantuojana/jälleenmyyjänä. Yli 40 merkin tuotevalikoiman ja noin 270 oman jälleenmyyjäliikkeen eurooppalaisen jälleenmyyjäverkoston ansiosta konserni tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille täyden palvelun tarjontaa uusista ja käytetyistä henkilöautoista, hyötyajoneuvoista ja kuorma-autoista. www.hedinmobilitygroup.com

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hedin Automotive Oy

Tervetuloa koeajamaan Suomen ensimmäiset MG-täyssähköautot Helsingin Herttoniemessä ke 21.6.20236.6.2023 10:17:51 EEST | Kutsu

Hedin Automotive tuo Suomeen rajoitetun erän MG-merkkisiä täyssähköautoja. MG-täyssähköautot ovat yksiä myydyimpiä täyssähköautoja Ruotsissa ja ne niittävät mainetta erityisesti laajan malliston, houkuttelevan hinnan, erinomaisen toimintamatkan sekä kattavan takuun ansiosta. Autot tulevat myyntiin Hedin Automotiven myyntipisteissä kautta maan kesäkuusta alkaen.

Erä MG:n sähköautoja Hedin Automotiven valikoimaan kesäkuusta alkaen6.6.2023 10:00:00 EEST | Tiedote

Hedin Automotive tuo Suomeen rajoitetun erän MG-merkkisiä täyssähköautoja. Laajasta mallistosta, houkuttelevasta hintapositiosta, erinomaisesta toimintamatkasta sekä kattavasta takuusta tunnetut MG-täyssähköautot ovat yksiä Ruotsin myydyimmistä täyssähköautoista, ja ne tulevat myyntiin Hedin Automotiven myyntipisteissä kautta maan kesäkuusta alkaen. Hedin Automotive vastaa jatkossa myös MG-autojen huollosta Suomessa.

Hedin Automotive aloittaa Citroënin ja Peugeotin edustuksen kuudella paikkakunnalla29.5.2023 10:00:00 EEST | Tiedote

Hedin Automotive ja Bassadone Automotive Nordiciin kuuluva Auto-Bon tiivistävät yhteistyötään, minkä myötä Hedin Automotive aloittaa myös Citroënin ja Peugeotin jälleenmyyjänä sekä valtuutettuna huoltoliikkeenä Suomessa. Hedin Automotivella on entuudestaan edustuksessaan Auto-Boniin kuuluva Opel. Uudet automerkit tuodaan Hedin Automotiven Opel-myyntipisteisiin kuudella paikkakunnalla.

Jussi Rättyä Hedin Automotiven vaihtoautoista vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi25.5.2023 09:16:36 EEST | Tiedote

KTM Jussi Rättyä (40 v.) on nimitetty Hedin Automotive Oy:n vaihtoautojen liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 10.8.2023 alkaen. Tehtävässään Jussi vastaa Hedin Automotiven vaihtoautoliiketoiminnoista ja niiden kehittämisestä. Rättyä raportoi tehtävässään Hedin Automotiven toimitusjohtaja Mikko Mykrälle. Rättyällä on monipuolinen ja pitkä kokemus autoalalta. Hedin Automotivelle hän siirtyy Veholta, jossa Rättyä on viimeksi toiminut käytettyjen autojen liiketoimintajohtajana. ”On hienoa päästä mukaan vahvistamaan Hedin Automotiven vaihtoautojen liiketoimintoja ja Suomen maayhtiön johtoryhmää. Koko autoala on murroksessa ja myös vaihtoautokaupan tulee muuttua sekä kehittyä markkinoiden vaatimusten mukaisesti. Kansainvälinen yhtiö tarjoaa mielestäni hienot lähtökohdat ja mahdollisuudet vaihtoautokaupan uusien konseptien, digitaalisten ratkaisujen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen”, Rättyä sanoo. ”Jussi Rättyä tuo yhtiöömme vahvaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme