Mellakka Helsinki

Uutuuskirja kokoaa yksiin kansiin Kimi Räikkösen uran ja urheilutoimittaja Heikki Kullan muistot  

Jaa

Kirja paljastaa aidot tunne-elämykset ja mielentilat niin kisoista, kotioloista kuin salaisista sopimusneuvotteluistakin.

Kimi Räikkönen on 2000-luvun tunnetuin suomalainen maailmalla ja kaikkien aikojen eniten F1-kisoja ajanut kuljettaja. 

Tiistaina 29.9. julkaistava Iceman - Kimin matkassa (Readme) kokoaa yksiin kansiin Suomen kokeneimman F1-toimittaja Heikki Kullan muistot 20 vuoden yhteiseltä taipaleelta.

Heikki Kulta on seurannut Kimin tekemisiä läheltä koko tämän F1-taipaleen ajan. Nyt Kulta on kirjoittanut oman tarinansa näistä yhteisistä vuosistaan Räikkösen lähellä.

Kirja on tehty urheilu edellä – mutta ei rallienglannilla vaan suomalaisillekin niin tutuksi tulleella aidolla formulakielellä. Räikkösen uraa peilataan vuosikymmenien perspektiivillä.

Kirja kertoo asianosaisten aidot tunne-elämykset ja mielentilat niin kisoista, kotioloista kuin salaisista sopimusneuvotteluistakin.

Tilaisuus medialle:

Lehdistötilaisuus uutuuskirjasta pidetään virtuaalisesti maanantaina 28.9. kello 13.30. Tilaisuudessa kirjailija Heikki Kulta ja formulatoimittaja Mervi Kallio keskustelevat kirjasta ja formulamaailmasta. Medialla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja haastatella kirjailijaa.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen, kirjan arviokappaleet ja Heikki Kullan haastattelupyynnöt: anniina@mellakkahelsinki.fi

HUOM: Kirjan embargo on ti 29.9. klo 00.00.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anniina Nissinen
+358 400 380010
anniina@mellakkahelsinki.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme