Basam Books

Uutuuskirja nostaa kuoleman harjoittelun elämän rinnalle

Jaa

Niklas Röholmin esikoisromaani Jäljillä johdattaa lukijan havahduttavien muutosten täyttämään kaupunkiin, jossa oikeilla jäljillä oleminen ei ole aina sitä mitä luulisi sen olevan.

Kuolemaa pitää harjoitella, se on selvä. Kuoleminen on elämän mittaisen harjoituksen merkittävin työnäyte. Ja oikeaoppinen kuolema vaatii oikeaoppisen elämän. Jos joku väittää olevansa valmis kuolemaan, hän ei sitä ole. Vain elämällä elämänsä oppii kuolemaan oikein.

Jäljillä on ainutlaatuinen yhdistelmä kaunokirjallista taituruutta, henkistä syvyyttä sekä todentuntuista elämää. Röholm on Suomen Coelho, jolle näkörajoitteisuus antaa mahdollisuuden nähdä syvälle ihmisen kätkettyyn luontoon. Elämä on ihme! 

Kirjoittaja

Liian näkevä sokeaksi, liian sokea näkeväksi. Niklas Röholm on kahden maailman kansalainen, joka on luovinut läpi koulut, työt ja isyyden kuudennen aistinsa ja kolmannen silmänsä avulla. Syntynyt Ruotsin pääkaupungissa, varttunut suomalaisessa maalaiskylässä. 39-vuotias Röholm on koulutukseltaan filosofian maisteri, joka on liian maallinen papiksi, liian henkinen lääkäriksi. Kokenut elämän nurjan puolen, menettämättä uskoa ihmisen hyvyyteen. Röholm elää raakasuklaalla, runoilla ja rakkaudella.

Julkaisu päivä 12.11.2018 

Pimeyden ytimessä hehkuu valo. Jäljillä-romaanin julkistamistilaisuus tapahtuu täydellisessä pimeydessä – pimeimpään vuodenaikaan. Tule katsomaan, miltä kirja näyttää siellä, missä sanat loistavat sisäistä hohdettaan. Tarjoiluna teoksen hengen mukaisesti pakuriteetä ja raakakakkua.

Julkistamistilaisuus keskiviikkona 5.12. klo 18 Iiris Pimé Cafessa, Helsingin Itäkeskuksessa osoitteessa Marjaniementie 74. Lisätiedot niklasroholm@gmail.com

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme