Basam Books

Uutuuskirja nostaa kuoleman harjoittelun elämän rinnalle

Jaa

Niklas Röholmin esikoisromaani Jäljillä johdattaa lukijan havahduttavien muutosten täyttämään kaupunkiin, jossa oikeilla jäljillä oleminen ei ole aina sitä mitä luulisi sen olevan.

Kuolemaa pitää harjoitella, se on selvä. Kuoleminen on elämän mittaisen harjoituksen merkittävin työnäyte. Ja oikeaoppinen kuolema vaatii oikeaoppisen elämän. Jos joku väittää olevansa valmis kuolemaan, hän ei sitä ole. Vain elämällä elämänsä oppii kuolemaan oikein.

Jäljillä on ainutlaatuinen yhdistelmä kaunokirjallista taituruutta, henkistä syvyyttä sekä todentuntuista elämää. Röholm on Suomen Coelho, jolle näkörajoitteisuus antaa mahdollisuuden nähdä syvälle ihmisen kätkettyyn luontoon. Elämä on ihme! 

Kirjoittaja

Liian näkevä sokeaksi, liian sokea näkeväksi. Niklas Röholm on kahden maailman kansalainen, joka on luovinut läpi koulut, työt ja isyyden kuudennen aistinsa ja kolmannen silmänsä avulla. Syntynyt Ruotsin pääkaupungissa, varttunut suomalaisessa maalaiskylässä. 39-vuotias Röholm on koulutukseltaan filosofian maisteri, joka on liian maallinen papiksi, liian henkinen lääkäriksi. Kokenut elämän nurjan puolen, menettämättä uskoa ihmisen hyvyyteen. Röholm elää raakasuklaalla, runoilla ja rakkaudella.

Julkaisu päivä 12.11.2018 

Pimeyden ytimessä hehkuu valo. Jäljillä-romaanin julkistamistilaisuus tapahtuu täydellisessä pimeydessä – pimeimpään vuodenaikaan. Tule katsomaan, miltä kirja näyttää siellä, missä sanat loistavat sisäistä hohdettaan. Tarjoiluna teoksen hengen mukaisesti pakuriteetä ja raakakakkua.

Julkistamistilaisuus keskiviikkona 5.12. klo 18 Iiris Pimé Cafessa, Helsingin Itäkeskuksessa osoitteessa Marjaniementie 74. Lisätiedot niklasroholm@gmail.com

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Kansalaisaktivismi & Empatia –kirjailta tänään Rosebud-kirjakaupan Kolmen sepän myymälässä28.5.2019 09:40:11 EESTTiedote

Tänään Rosebudin uudessa myymälässä järjestettävässä kirjaillassa pohditaan miten toimia osattomuuden säälittelyn, sivuuttamisen tai kieltämisen sijaan kunnioittavasti, toisten voimavaroja kunnioittaen ja empatiasta käsin. Tapahtumassa mukana ovat pääkaupunkiseudun vähävaraisia vuosien kokemuksella auttaneen Apuna Ry:n perustaja Heidi Jaari sekä empatian tiedettä tutkinut kirjailija Sami Keto.

Kutsu lehdistötilaisuuteen: Basam Books vastaa kustantamoalan muutokseen uudistamalla toimintaansa21.5.2019 21:17:09 EESTTiedote

Kutsumme kirjan tulevaisuudesta kiinnostuneet median edustajat lehdistötilaisuuteen Helsinkiin perjantaina 24.5 klo 10-11. Uudistunut Basam Books vastaa kirja-alan muutokseen painottamalla kustantamoiden asemaa kulttuurisena muutosvoimana ja tarjoamalla muun muassa aineksia omaehtoiseen henkiseen kasvuun sekä hyvinvoinnin, tiedon ja viisauden kartuttamiseen. Tavoite konkretisoituu näitä kehityskulkuja tukevien teosten julkaisemisen lisäksi merkityksellisiä kohtaamisen tiloja tarjoavissa tapahtumissa sekä koulutuksissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme