Veikkaus

Väärillä numeroilla 125 000 euron voitto nettiporukalle ympäri Suomea

Jaa

Kymmenen hengen porukan epäonni kääntyi onneksi sunnuntaina 10. kesäkuuta. Nettiporukka ei saanut Kaikki tai ei mitään -pelissä yhtään numeroa oikein ja voitti 0-rivillä päävoiton, 125 000 euroa.

Porukan jäsenet asuvat Mikkelissä (x2), Mäntsälässä, Kokkolassa (x2), Ruokolahdella, Askolassa, Nurmijärvellä, Espoossa ja Helsingissä.

Kukin porukan jäsen voitti noin 12 500 euroa. Pelaajaporukan jäsenet saavat Veikkauksen etuasiakkaina voittonsa suoraan tileilleen.

Kaikki tai ei mitään -pelissä valitaan 12 numeroa 24:stä. Jos pelaaja saa kaikki numerot oikein tai kaikki väärin, hän voittaa päävoiton, jonka kerroin on 125 000. Suurin mahdollinen voitto viiden euron panoksella on 625 000 euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus