Vaasan kaupunki - Vasa stad

Väärin pysäköidyt autot vaarantavat turvallisuuden Kalarannassa 

Jaa

Kalaranta on työmaa-aluetta, jossa väärin pysäköidyt autot ovat iso riski turvallisuudelle. Tilanteen ratkaisemiseksi lisätään Rantakadulle pysäköintipaikkoja ja kielletyille alueille pysäköinnistä sakotetaan. Liikennemerkit muutetaan uusien järjestelyjen mukaisiksi.

Kuntatekniikan johtaja Jukka Talvi on ilahtunut uudistettavan Kalarannan suosiosta. 
– Alueelle tullaan selvästi kauempaakin, ja auto halutaan pysäköidä mahdollisimman lähelle kohdetta. Samalla väärin pysäköityjen autojen tilanne on huolestuttava. Pysäköinti on riistäytynyt käsistä. Ranta on tällä hetkellä työmaata, ja väärin pysäköidyt autot on saatava pois turvallisuuden takia, Talvi sanoo.  

Kalarannassa pysäköinti on sallittu vain pysäköintiin merkityillä paikoilla. Muutoin alueella on pysäköinti kielletty.  

Tilanteen ratkaisemiseksi Rantakadun varteen lisätään pysäköintipaikkoja. Rantakadulla sallitaan myös rannan puolelle pysäköinti lumettomaksi ajaksi. Talvella kadun kunnossapito vaatii enemmän tilaa. Kalarantaan lisätään aluepysäköintikiellot joka tulosuuntaan, ja merkkeihin lisätään selventävät lisäkilvet. Väärin pysäköityjä autoja sakotetaan.  

Kalarannan uudistuksessa nykyinen veneenlaskupaikka poistetaan käytöstä. Lähin paikka on työmaan ajan Mansikkasaaressa. Uusi veneenlaskupaikka tehdään syksyllä Kalarantaan vankilan toiselle puolelle. Puiston läpi kulkee työmaan takia väliaikainen ajoreitti. Se tullaan palauttamaan puistoksi, kun työmaa on valmis.  

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ny coronavirussmitta har konstaterats – över 50 exponerade23.9.2020 13:13:35 EESTTiedote

Coronavirusinfektion har blivit konstaterad hos en person som varit på Vasarestaurangen Dallas Pizza Palazzo fredag 18.9.2020 kl. 19.00–20.00. Den infekterade personen är hemma i isolering. Hälsomyndigheterna har kontaktat de personer som har utsatts för smitta av personen i fråga och de har antingen redan försatts eller kommer att försättas i karantän. Enligt nuvarande information har över 50 personer exponerats.

Uusi koronavirustartunta todettu – altistuneita yli 5023.9.2020 13:09:15 EESTTiedote

Koronavirustartunta on todettu henkilöllä, joka on asioinut vaasalaisessa Dallas Pizza Palazzo –ravintolassa perjantaina 18.9.2020 klo 19.00 – 20.00. Tartunnan saanut on asetettu eristykseen ja hän on kotihoidossa. Terveysviranomaiset ovat kontaktoineet todetun tautitapauksen altistamia henkilöitä ja heidät on jo asetettu tai asetetaan karanteeniin. Tämän hetken tiedon mukaan altistuneita on yli 50.

Utställningen på Kuntsi museum för modern konst granskar små fragment i stor skala22.9.2020 12:00:00 EESTTiedote

Utställningen Väderprognos för framtiden tar upp människans relation till andra arter under en tid då klimatförändringen och massutrotningen av arter inskränker livets möjligheter på jorden. Utställningen, som kommer 23.9.2020–14.2.2021 till Vasa via Venedigbiennalen och Kiasma, presenterar nordiska konstnärer – bland dem även konstnärsduon nabbteeri från Österbotten.

Näyttely Kuntsin modernin taiteen museossa tarkastelee pieniä osasia suuressa mittakaavassa22.9.2020 12:00:00 EESTTiedote

Sääennuste tulevaisuudelle -näyttely käsittelee ihmisen suhdetta muihin lajeihin aikana, jolloin ilmastonmuutos ja lajien joukkosukupuutto kaventavat elämän mahdollisuuksia maapallolla. Venetsian biennaalin ja Kiasman kautta Vaasaan 23.9.2020–14.2.2021 saapuva näyttely esittelee pohjoismaisia taiteilijoita, joiden mukana myös alueemme taiteilijakaksikko nabbteeri.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme