Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasa aloittaa kouluruuan jakamisen etäoppilaille

Jaa

Vaasan kaupunki alkaa jakaa kouluruokaa sitä tarvitseville etäoppilaille ensi viikolla. Tällä viikolla vanhemmille lähetetään Wilman kautta kysely, jossa tiedustellaan, kuinka moni perhe tarvitsee kouluruokaa.

Sivistystoimenjohtaja Christina Knookala kertoo, että kouluruuan jakelu pyritään aloittamaan jo ensi viikolla, tiistaina 7.4.

- Toivomme, että perheet itse arvioivat tarkkaan, onko kouluruuan noutamiselle todellista tarvetta, vai pärjätäänkö hyvin ilman sitä. Hallituksen ohjeistus tarpeettoman liikkumisen ja sosiaalisten kontaktien välttämisestä on edelleen voimassa, ja ruokajakelu on suunnattu ensisijaisesti niille perheille, jotka sitä kipeimmin tarvitsevat, ohjeistaa Knookala.

Perheille tiedotetaan suoraan Wilman kautta

Pääsiäinen vaikuttaa jakeluun siten, että viikoilla 15 ja 16 jakelu olisi kaksi kertaa viikossa, tiistaina ja keskiviikkona. Viikosta 17 eteenpäin eli 20.4. alkaen ruokaa jaettaisiin kolme kertaa viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Kahtena päivänä jaetaan kahden päivän ruoka-annoksia ja yhtenä päivänä yhden päivän annoksia.

Jakelu tapahtuisi klo 13-14.30 Isolahden, Keskuskoulun, Savilahden ja Variskan kouluilla sekä mahdollisesti myös Sundom skolassa.

Tiedot jakelupaikoista ja muista yksityiskohdista tarkentuvat myöhemmin tällä viikolla ja niistä tiedotetaan myös suoraan koteihin Wilman kautta.

Yhteyshenkilöt

Suomenkielinen perusopetus, koulutoimenjohtaja  Kari Nummela, puh. 040 754 7702, kari.nummela@vaasa.fi 
Ruotsinkielinen perusopetus, koulutoimenjohtaja Marianne West, puh. 040 777 3225, marianne.west@vaasa.fi 
ruokapalveluista vastaava hankintakoordinaattori Tuija Willman, puh. 040 630 5381, tuija.willman@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Håll distans också på sommarn! Kampanj uppmanar ungdomar att ha ett ansvarsfullt slut på skolåret25.5.2020 15:54:30 EESTTiedote

Sommaren står för dörren, och många unga har lust att ge sig ut efter den långa karantänstiden. Även om restriktionerna lindras, är det fortfarande viktigt att vara försiktig och komma ihåg de åtgärder som förhindrar att viruset sprids. Vasa stad och Vasa sjukvårdsdistrikt har denna vecka inlett en kampanj, med vilken de försöker nå 16–20-åringar i alla 13 kommuner inom sjukvårdsdistriktet.

Turvavälitä kesälläkin! Kampanja kehottaa nuoria valmistumaan vastuullisesti25.5.2020 15:54:18 EESTTiedote

Kesä kolkuttaa ovella, ja monen nuoren menojalka vipattaa pitkän karanteeniajan jälkeen. Vaikka rajoituksia lievennetään, on edelleen tärkeää edetä varovasti ja pitää mielessä toimenpiteet viruksen leviämisen estämiseksi. Vaasan kaupunki ja Vaasan sairaanhoitopiiri ovat julkistaneet tällä viikolla kampanjan, jolla pyritään tavoittamaan 16-20-vuotiaat kaikissa sairaanhoitopiirin alueen 13 kunnassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme