Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Vaasa Campus Festival kokoaa alueen yliopistot ja ammattikorkeakoulut Vaasan torille

Jaa

Kaikki Vaasan korkeakouluyksiköt, opiskelija- ja ylioppilaskunnat järjestävät Vaasa Campus Festival -tapahtuman 4. syyskuuta Vaasan torilla. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma laajenee nyt kaikkien Vaasan korkeakouluopiskelijoiden yhteiseksi musiikkijuhlaksi.

Viime vuoden Vaasa Campus Festival järjestettiin Palosaarella. Kuva: Satu Aaltonen
Viime vuoden Vaasa Campus Festival järjestettiin Palosaarella. Kuva: Satu Aaltonen

Alueen korkeakoulut tekevät paljon yhteistyötä, mutta yhteinen tapahtuma on tästä konkreettinen esimerkki. Tänä vuonna esiintyjiä nähdään useammalla kielellä, eli tarjontaa on suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

– On ollut hienoa toteuttaa yhdessä tapahtumaa, joka kokoaa syyskuussa yhteen koko Vaasan korkeakouluopiskelijat. Tapahtumaa on lähdetty rakentamaan yhteisestä näkökulmasta kaikkien korkeakoulujemme opiskelijat huomioon ottaen, kehuu VAMKin opiskelijakunnan VAMOKin Jenna Kivijärvi.

– Suuremmalla porukalla saamme aikaan entistä hienompia ja mielenkiintoisempia tapahtumia opiskelijoillemme. Haluamme siis näkyä ja kuulua yhtenä porukkana, sillä onhan Vaasa yksi Suomen suurimmista opiskelijakaupungeista, pohtii VAMOKin Mira Hannula.

Tänä vuonna tapahtuman vetovastuu on VAMKilla ja VAMOKilla. Tilaisuuden järjestäjänä toimii Vaasan korkeakoulukonsortio, johon kuuluvat kaikki alueen korkeakouluyksiköt, eli VAMK, Vaasan yliopisto, Novia, Hanken, Åbo Akademi ja Helsingin yliopiston oikeustieteellinen koulutus, Vaasa.

Tapahtuma järjestetään Vaasan torilla 4.9. klo 16-22. Tarkempi ohjelma julkistetaan lähempänä. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, mutta anniskelun vuoksi ikäraja on 18 vuotta.

Lisätiedot:
Mira Hannula, VAMOK, 020 766 3562, mira.hannula@vamok.fi
Anna Sjöholm, VAMK, 040 197 6214, anna.sjoholm@vamk.fi

Kuvat

Viime vuoden Vaasa Campus Festival järjestettiin Palosaarella. Kuva: Satu Aaltonen
Viime vuoden Vaasa Campus Festival järjestettiin Palosaarella. Kuva: Satu Aaltonen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Vailla opiskelupaikkaa? VAMKin opintoihin voit hakea vielä elokuussa4.8.2020 06:00:00 EESTTiedote

Kevään yhteishaku oli koronaviruksen aiheuttamien erityisjärjestelyiden vuoksi poikkeuksellinen. Jos pääsykokeet eivät menneet aivan nappiin, kaikki ei kuitenkaan ole vielä menetetty. VAMKin kesän lisähaussa hakijalla on vielä mahdollisuus saada opiskelupaikka kaupan tai tekniikan opintoihin. Lisähaku Vaasan ammattikorkeakouluun käynnistyy maanantaina 17. elokuuta ja kestää 21. elokuuta asti. Opintoihin haetaan sähköisesti osoitteissa opintopolku.fi (suomenkieliset ohjelmat) ja studyinfo.fi (englanninkieliset ohjelmat).

Ilmastonmuutos ja fossiilisten polttoaineiden vaikutus: Pahin mahdollinen skenaario8.5.2020 06:00:00 EESTTiedote

Jos kaikki maailman fossiilisten polttoaineiden varannot poltettaisiin, kivihiilellä olisi ilmakehässä olevan hiilidioksidin määrään dramaattisin vaikutus. Pienin vaikutus olisi maakaasulla. VAMKin yliopettaja Seppo Mäkinen julkaisi aiheesta tieteellisen artikkelin Atmospheric and Climate Sciences -julkaisussa yhdessä Turun yliopiston tohtorikoulutettavan Pauliina Mäkisen kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme