Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Vaasa Campus Festival kokoaa alueen yliopistot ja ammattikorkeakoulut Vaasan torille

Jaa

Kaikki Vaasan korkeakouluyksiköt, opiskelija- ja ylioppilaskunnat järjestävät Vaasa Campus Festival -tapahtuman 4. syyskuuta Vaasan torilla. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma laajenee nyt kaikkien Vaasan korkeakouluopiskelijoiden yhteiseksi musiikkijuhlaksi.

Viime vuoden Vaasa Campus Festival järjestettiin Palosaarella. Kuva: Satu Aaltonen
Viime vuoden Vaasa Campus Festival järjestettiin Palosaarella. Kuva: Satu Aaltonen

Alueen korkeakoulut tekevät paljon yhteistyötä, mutta yhteinen tapahtuma on tästä konkreettinen esimerkki. Tänä vuonna esiintyjiä nähdään useammalla kielellä, eli tarjontaa on suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

– On ollut hienoa toteuttaa yhdessä tapahtumaa, joka kokoaa syyskuussa yhteen koko Vaasan korkeakouluopiskelijat. Tapahtumaa on lähdetty rakentamaan yhteisestä näkökulmasta kaikkien korkeakoulujemme opiskelijat huomioon ottaen, kehuu VAMKin opiskelijakunnan VAMOKin Jenna Kivijärvi.

– Suuremmalla porukalla saamme aikaan entistä hienompia ja mielenkiintoisempia tapahtumia opiskelijoillemme. Haluamme siis näkyä ja kuulua yhtenä porukkana, sillä onhan Vaasa yksi Suomen suurimmista opiskelijakaupungeista, pohtii VAMOKin Mira Hannula.

Tänä vuonna tapahtuman vetovastuu on VAMKilla ja VAMOKilla. Tilaisuuden järjestäjänä toimii Vaasan korkeakoulukonsortio, johon kuuluvat kaikki alueen korkeakouluyksiköt, eli VAMK, Vaasan yliopisto, Novia, Hanken, Åbo Akademi ja Helsingin yliopiston oikeustieteellinen koulutus, Vaasa.

Tapahtuma järjestetään Vaasan torilla 4.9. klo 16-22. Tarkempi ohjelma julkistetaan lähempänä. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, mutta anniskelun vuoksi ikäraja on 18 vuotta.

Lisätiedot:
Mira Hannula, VAMOK, 020 766 3562, mira.hannula@vamok.fi
Anna Sjöholm, VAMK, 040 197 6214, anna.sjoholm@vamk.fi

Kuvat

Viime vuoden Vaasa Campus Festival järjestettiin Palosaarella. Kuva: Satu Aaltonen
Viime vuoden Vaasa Campus Festival järjestettiin Palosaarella. Kuva: Satu Aaltonen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.puv.fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

VAMKissa haku sairaanhoitajan opintoihin 4.-18.9. – yhteishaun opiskelijavalinta uudistuu koko maassa4.9.2019 13:47:49 EESTTiedote

Valtakunnallinen syksyn yhteishaku AMK- ja yliopistokoulutuksiin käynnistyy keskiviikkona 4.9. Kaksi viikkoa kestävä haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.opintopolku.fi. Koulutukset alkavat tammikuussa 2020. Vaasan ammattikorkeakoulussa VAMKissa on haussa sairaanhoitajan koulutus, päivä sekä monimuoto-opiskeluna. Molempiin haussa oleviin koulutuksiin on hakukelpoisuusvaatimuksena lukion oppimäärä tai ylioppilastutkinto, ammatillinen perustutkinto tai näitä vastaavat ulkomailla suoritetut tutkinnot. Koulutukset kestävät 3,5 vuotta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme