Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasa – mitä kuuluu? Kaikille avoin kansalaistapahtuma tulee taas!

Jaa

Vaasa - mitä kuuluu? –tapahtuma kutsuu osallistumaan: lauantaina 16.11. järjestettävässä tapahtumassa viihdytään yhteisen kahvittelun, musiikkiesitysten sekä esittäytyvien järjestöjen ja toimijoiden parissa. Paikalla on myös Vaasan kaupungin johtoa vastaamassa kyselytunnilla kuntalaisten kiperiin kysymyksiin.

Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma järjestetään la 16.11. klo 12-14.30 Vasa övningsskolan tiloissa (Koulukatu 31). Tämän vuoden teemana ovat nuoret, järjestöt ja osallisuus. Tapahtuma on suunnattu kaiken ikäisille vaasalaisille, ja paneelissa ja kyselytunnilla käsitellään aiheita laidasta laitaan.

- Vaasalaiset järjestöt ovat upea voimavara osallisuuden tukemisessa niin asukkaille kuin kaupungille. Toivomme, että myös yhä useammat nuoret löytävät tiensä toiminnan piiriin, ja siitä syystä nostimme aiheen tämän vuoden tapahtuman teemaksi, kertoo Vaasan kaupungin aluepalvelupäällikkö Suvi Aho.

Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetyn tapahtuman tavoitteena on mahdollistaa vuorovaikutus kaupunkilaisten, paikallisten päättäjien ja viranhaltijoiden kesken.

- Tapahtumasta tehdään perinne, joka järjestetään jatkossa joka vuosi vaihtuvalla teemalla, Aho kertoo.

Tapahtuman järjestävät Vaasan kaupunki, Pohjanmaan yhdistykset ry sekä Mira ry ja sitä ovat tukeneet Yksi elämä –hanke sekä Pohjanmaan Etno. Mukana on myös suuri joukko järjestöjä ja Vasa övningskolan lukion IB-linjan opiskelijoita.

Ohjelma:

  • klo 12 nuorten ja järjestöjen edustajien paneelikeskustelu
  • klo 12.45 järjestötori aukeaa: tutustu vaasalaisten järjestöjen monipuoliseen toimintaan. Samaan aikaan voit tavata kaupungin johtoa kahvikupin äärellä, ja nauttia upeiden Halcyon Dance Crewn, Kpanlogo Yeden ja Öviksen oppilaiden musiikki- ja tanssiesityksistä.
  • klo 13.15 kyselytunnilla lavalla kaupunginjohtaja Tomas Häyry, sosiaali- ja terveystoimen johtaja Jukka Kentala, teknisen toimen johtaja Markku Järvelä, kaupunginhallituksen puheenjohtajistosta Maria Tolppanen, Marko Heinonen, Mauri Ollila ja kaupunginvaltuustosta Ramieza Mahdi

Tilaisuuden juontaa toimittaja Nicke Aldén.

Yhteyshenkilöt

toiminnanjohtaja Tuula Jäntti, Pohjanmaan yhdistykset ry, puh. 044 259 1159, tuula.jantti@pohy.fi

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme