Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasa mukana järjestämässä yleissivistävän koulutuksen ja varhaiskasvatuksen kansainvälisyyspäiviä

Jaa

Opetushallitus järjestää yhteistyössä Vaasan kaupungin ja Åbo Akademin kanssa yleissivistävän koulutuksen ja varhaiskasvatuksen kansainvälisyyspäivät 12.–13.11. Tapahtuma järjestetään webinaarina.

Miten me voimme vaikuttaa ja toimia vastuullisesti kansainvälisesti? Miten voimme edistää hyvinvointia yhdessä?

Webinaari on monikielinen (suomi, ruotsi ja englanti) ja suunnattu peruskoulujen ja lukioiden opettajille, rehtoreille, opetuspäälliköille, sivistysjohtajille, varhaiskasvatuksen ammattilaisille ja muille, joita kiinnostaa kansainvälistyminen.

Lue lisää: https://www.oph.fi/fi/tapahtumat/2020/xii-yleissivistavan-koulutuksen-ja-varhaiskasvatuksen-kansainvalisyyspaivat 

Yhteyshenkilöt

Koulutoimenjohtaja Marianne West, 040 777 3225, marianne.west@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme