Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan julkiset vessat listattu

Jaa

Olemme listanneet verkkosivuillemme Vaasan julkiset wc-tilat. Vessat löytyvät myös kaupungin karttapalvelusta osoitteesta kartta.vaasa.fi.

Sekä verkkosivulta että karttapalvelusta löytyy tieto vessan sijainnista sekä siitä, onko se esteettömyysmääräykset täyttävä wc-tila.

Suurin osa listatuista wc-tiloista ei ole Vaasan kaupungin ylläpitämiä, vaan ne saattavat sijaita esimerkiksi kauppakeskuksessa tai yrityksen tiloissa. Vessojen aukioloajat voivat olla riippuvaisia toimijan aukioloajoista. WC-tilat saattavat olla maksullisia.

Kesällä teetetään esteettömyyskartoitus

Kyseinen lista päivittyy myöhemmin tänä vuonna tarkemmilla tiedoilla wc-tilojen esteettömyydestä, muun muassa vapaan kääntymistilan ja oven mitoituksista sekä wc-tilan varustetasosta.

Esteettömyyskartoitus teetetään kesän aikana ja se koskee nyt karttapalveluun ja verkkosivulle listattuja wc-tiloja.

Yhteyshenkilöt

Maankäyttöinsinööri Marie Kero, puh. 040 536 8063, marie.kero@vaasa.fi

Esteettömyyskoordinaattori Elisabeth Hästbacka, puh. 040 0956221, elisabeth.hastbacka@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme