Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupungin museot ovat loppiaisena (6.1.) avoinna normaalisti

Jaa

Vaasan kaupungin museot ovat normaalisti auki loppiaisena. Näyttelyiden lisäksi museoilla on opastettuja kierroksia. Museoilla on edelleen maskisuositus.

Pohjanmaan museolla on esillä Petri Ala-Maunuksen näyttely [Maisema]maalauksen historia ja utopia. Näyttely rakentuu vuoropuhelussa taidehistoriallisen maisemamaalauksen kanssa, mutta perustuu myös vuorovaikutukseen Hedmanin kokoelman kanssa

Museokatu 3, avoinna 10-17
Pääsymaksu 7,20€ / 4,80€ / museokortti. Alle 18-vuotiaat maksutta

Kuntsin modernin taiteen museolla järjestetään 6.1. opastettu kierros näyttelyyn Sääennuste tulevaisuudelle klo 15:00 suomeksi ja klo 16:00 ruotsiksi. Opastukselle otetaan ensimmäiset 19 henkilöä. Näyttely käsittelee ihmisen suhdetta muihin lajeihin, ja taiteilijat nostavat teoksissaan esille elämänmuotoja, joita usein sivuutetaan.

Sisäsatama, avoinna 11-17
Pääsymaksu 9 € / 6 € / museokortti. Alle 18-vuotiaat maksutta

Tikanojan taidekodissa on esillä näyttely Olli & Bucklan – Ehrströmien elämä ja taide. Taiteilijapari Olga Gummerus-Ehrström (1876–1938) ja Eric O. W. Ehrström (1881–1934) ovat suomalaisen taidehistorian suuria tuntemattomia ja heidän töitään esitellään monipuolisesti.

Hovioikeudenpuistikko 4, avoinna 10-17
Pääsymaksu 9€ / 6€ / museokortti. Alle 18-vuotiaat maksutta

Taidehallissa on esillä näyttely Visa Knuuttilan Hypnagogia. Näyttelyn nimi tarkoittaa valveunta, välitilaa unen ja valveen rajamailla. Kokonaisuus kiinnittää huomion monenlaisiin tapoihin, joilla heijastelemme omia sisäisiä prosessejamme ympäröivään maailmaan, ja miten kokemuksemme maailmasta heijastaa niitä takaisin.

Senaatinkatu 1D (Kaupungintalo).
Avoinna 11-17, vapaa pääsy.

Vaasan kaupungin museoilla on maskisuositus ja niissä noudatetaan ajankohtaisia turvallisuusohjeistuksia.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tiedotuskuvia: https://kuvapankki.vaasa.fi/s/Eapaoa5A5mxsum31/fo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vs. Yleisötyön päällikkö Liisa Palomäki
Vaasan kaupungin museot
puh. 040 357 9714
liisa.palomaki@vaasa.fi

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme