Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupunginvaltuuston kokousta 23.3. voi seurata nettilähetyksenä

Jaa

Vaasan kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 23.3. klo 17.45 alkaen. Koronavirustilanteen vuoksi yleisöä kehotetaan seuraamaan kokousta kaupungin verkkosivujen kautta. Nettilähetys tulee suorana valtuuston kokouksesta ja alkaa klo 17.45.

Hallituksen toimintaohje yli kymmenen hengen kokoontumisten välttämisestä ei koske kunnan toimielimiä eikä kunnallisen luottamustehtävän hoitamista. Kokousjärjestelyissä on kuitenkin noudatettava varotoimenpiteitä.

Valtuuston kokouksessa ei kätellä. Kokous on siirretty suurempaan tilaan, johon on varattu runsaasti käsidesiä. Valtuutetuille on lähetetty ohjeet huolehtia huolellisesti käsihygieniasta ja noudattaa valtakunnallisia ohjeita mm. matkan jälkeiseen karanteeniin liittyen.Sairaana tai flunssaoireisena ei valtuuston kokoukseen tule osallistua.

Valtuuston esityslistalla ovat välttämättömimmät asiat. Kokouksessa käsitellään mm. vuoden 2020 käyttösuunnitelma, viisi asemakaava-asiaa, Suomi-Rata osakeyhtiöön liittyminen, hallintosäännön muutos sekä varautuminen uhka- jahäiriötilanteisiin.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme