Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupunki lahjoittaa pakettiauton Vaasan Ruoka-avulle 

Jaa

Vaasan kaupunki lahjoittaa kaupungin käytöstä poistuvan pakettiauton Vaasan Ruoka-apu ry:lle maanantaina 8.6.

Kuntatekniikan johtaja Jukka Talvi kertoo autonluovutuksen mahdollisuuden nousseen esiin juuri oikealla hetkellä.  Kaupungin käytöstä vastikään poistettu pakettiauto palvelee varmasti hyväntekeväisyydessä vielä useita vuosia. Ilolla luovutamme tämän juuri katsastetun auton Ruoka-avun arvokkaaseen vapaaehtoistyöhön, Talvi kertoo. 

Vaasan Ruoka-apu ry:n tarkoituksena on auttaa Vaasan alueella asuvien avun tarpeessa olevien ihmisten niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia. Yhdistys harjoittaa humanitääristä avustustoimintaa järjestämällä ruuan ilmaisjakelua sitä tarvitseville.   

Ruoka-avun puheenjohtaja John Åsvik kertoo yhdistyksen olevan hyvin kiitollinen lahjoituksesta.  
 Voimme nyt hakea pakettiautolla tarvikkeita n. 50 kaupasta, 10 koululta sekä muilta yhteistyötahoilta. Hienoa, että kaupunki on nähnyt mahdollisuuden tällä tavalla auttaa niitä, joilla on vaikeaa tässä yhteiskunnassa.  

Vaasan kaupungin menettelytapaohje käytöstä poistetun omaisuuden käsittelemiseksi mahdollistaa käytöstä poistetun tavaran lahjoittamisen yleishyödylliseen käyttöön. Lahjoitettava pakettiauto on Mercedes-Benz Vito vuosimallia 2001.  

Yhteyshenkilöt

Vaasan kaupunki, kuntatekniikan johtaja Jukka Talvi, puh. 040 831 1550, jukka.talvi@vaasa.fi  

Vaasan kaupunki, kunnossapitopäällikkö Timo Rajala, puh. 040 582 7700, timo.rajala@vaasa.fi   

Vaasan Ruoka-apu ry, puheenjohtaja John Åsvik, puh. 050 560 2930, john.asvik@netikka.fi  

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilkivallan kohteeksi joutunut pyörälaskuri on nyt uusittu 9.7.2020 13:58:07 EESTTiedote

Palosaaren sillalla komeilee nyt uusi näytöllinen laskuri. Edellinen pyörälaskuri joutui ilkivallan kohteeksi, ja se rikottiin. Uusi laskuri laskee sekä ohi kulkevat pyöräilijät että jalankulkijat. Laskuri ilmoittaa kyseisen päivän ja koko vuoden tulokset. Vaasassa on yhteensä viisi pyörälaskuria, joista yhdessä on näyttö. Laskureiden tietoihin voi tutustua verkkosivullamme osoitteesta www.vaasa.fi/pyoraily

Den vandaliserade cykelräknaren har nu förnyats 9.7.2020 13:56:35 EESTTiedote

På Brändö bro ståtar nu en ny displayförsedd räknare. Den förra cykelräknaren vandaliserades och gick sönder. Den nya räknaren räknar både passerande cyklister och fotgängare. Räknaren meddelar resultaten för ifrågvarande dag och för hela året. I Vasa finns totalt fem cykelräknare, av vilka en har display. På vår webbsida på adressen www.vaasa.fi/sv/cykling kan man bekanta sig med uppgifterna i räknarna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme