Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupunki lanseeraa Vaasa-live - nuorten studio

Jaa

Vaasan kaupunki lanseeraa yhteistyössä viestintätoimisto Bertills&Jung:n ja kaupungin korkeakoulujen kanssa digitaaliset kaksikieliset some-tapahtumat “Vaasa-live - nuorilta nuorille”. Vaasa-live on nuorten tuottama live-keskustelutilaisuus ja sisältää kokonaisuudessaan kolme jaksoa, jotka pidetään 5.11., 25.11. ja 9.12.

- Tavoitteena on antaa nuorille mahdollisuus nostaa esiin oma äänensä nykyisessä pandemia-tilanteessa, ja keskustella aiheista, jotka heitä mietityttävät. Jokainen jakso tarjoaa mielenkiintoisia vieraita eri aihepiireistä, kertoo Anna Bertills Bertills&Jung:sta, joka on tapahtuman järjestäjä. 

Ensimmäisessä jaksossa teemana on “Elämä & Terveys”, ja vieraina studiossa ovat lääkäri Aino Luoma, Pohjanmaan kriisikeskus Valo:n johtaja Anne Salovaara-Kero sekä edustajia opiskelijajärjestöistä. Lähetyksen aikana puhutaan millainen Vaasa on opiskelijakaupunkina nyt, yksinäisyydestä, tulevaisuuden näkymistä sekä huolista, joita korona on tuonut nuorten elämään. 

- Koimme tärkeäksi tukea nuorille suunnattua vuorovaikutuksellista korona-ajan some-tapahtumaa. Monet Vaasaan muuttaneet opiskelijat ovat kaukana tukiverkostoistaan, ja uuden tilanteen lisäksi asuvat uudessa kaupungissa. Halusimme tarjota omat some-kanavamme tapahtuman järjestämiselle, jotta kynnys osallistumiseen olisi mahdollisimman pieni, kenelle tahansa nuorelle. Ja live-lähetykseen ovat tietysti kaikki muutkin tervetulleita, sanoo Vaasan kaupungin vs. markkinointiasiantuntija Eevamaria Paasikari. 

Ohjelmaa juontavat opiskelijat Jennica Lattunen (Vamk) ja Felicé Hendersson (Novia). 

Digitaalista tapahtumaa voi seurata Vaasan kaupungin Instagram-tilillä, sekä Facebookissa. sekä opiskelijajärjestöjen sosiaalisen median kanavissa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eevamaria Paasikari
Vs. Markkinointiasiantuntija
Vaasan kaupunki
Puh 358 40 587 9531

Anna Bertills
anna@bertillsjung.com
+358 50 354 27 20

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme