Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupunki tarjoaa maksutonta jätevesineuvontaa viemäriverkoston ulkopuolisille kiinteistöille

Jaa

Kiinteistökohtaista jätevesineuvontaa tehdään erityisesti kunnan valitsemilla alueilla, mutta palvelu on kaikkien kuntalaisten käytössä. Neuvontaa on tarjolla elokuusta syyskuuhun.

Vaasan kaupunki tarjoaa puolueetonta jätevesineuvontaa yhteistyössä JÄSSI –jätevesihankkeen kanssa. Hanke tarjoaa kiinteistökohtaista neuvontaa viemäriverkoston ulkopuolisille kiinteistöille. Neuvonta tapahtuu osaksi kunnan valitsemilla alueilla, pääsääntöisesti rantojen ja pohjavesialueiden läheisyydessä.

Kiinteistöjä tiedotetaan asiasta kirjeitse. Kiinteistöllä tehtävä neuvontakäynti on kiinteistönomistajalle vapaaehtoinen ja maksuton. Kartoitus- ja neuvontakäyntejä tehdään elokuusta syyskuuhun.

Neuvontakäynnillä annetaan tietoa nykyisestä haja-asutusalueita koskevasta jätevesilainsäädännöstä. Mikäli nykyinen jätevesijärjestelmä vaati toimenpiteitä, jätevesineuvoja opastaa asian kanssa etenemisessä.

Jätevesineuvontaa on tarjolla puhelimitse ja kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse. Vaasassa jätevesineuvojana toimii Valter Lidsle, valter.lidsle@jatevesihanke.fi, puh 044 7666129. Lisäksi neuvontaa tarjotaan erilaisissa tapahtumissa sekä hankkeen tiimoilta järjestettävissä tilaisuuksissa.

Hankkeen toimintaa rahoittaa pääosin Ympäristöministeriö. Lisätietoa Pohjanmaan JÄSSI-hankkeesta voi lukea: http://www.jatevesihanke.fi/pohjanmaa

Yhteyshenkilöt

Ympäristötarkastaja Esa Hirvijärvi, puh 040 777 5176, esa.hirvijarvi@vaasa.fi ,

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme