Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan Kuorofestivaaleja ei järjestetä tänäkään keväänä

Jaa

Vaasan vuosittaiset Kuorofestivaalit perutaan keväältä 2021. Perumisen syynä on COVID-19-tilanne. Kuorofestivaalit oli suunnitteilla pitää toukokuussa.

Kuva: Pust
Kuva: Pust

Viranomaisten päätöksestä Vaasan kuorofestivaaleja ei järjestetä tänä keväänä vallitsevan korona-tilanteen vuoksi. Festivaali on usean päivän mittainen tapahtuma, jossa esiintyjiä on yleensä noin 2 000 ja vierailijoita noin 10 000.

— Teimme kyselyn kuoroille, joiden oli määrä osallistua festivaaleille ja valtaosa heistä ei olisi päässyt osallistumaan. Moni kuoro aloittaakin toimintansa uudelleen vasta tänä syksynä, kertoo Vaasan kaupungin kulttuurituottaja Ilkka Nyqvist.

Vaikka yleisökonsertteja ei järjestetä, Vaasan kaupungin kulttuuripalvelut pyrkivät järjestämään muuta toimintaa ajankohdalle. Asiasta tiedotetaan keväällä uudelleen, muutokset ovat mahdollisia.

Festivaaliorganisaatio tiedottaa kuoroja, esiintymispaikkoja ja yhteistyökumppaneita tarkemmin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Ilkka Nyqvist, Kulttuurituottaja, Vaasan kaupunki
ilkka.nyqvist(at)vaasa.fi
+358400564469

Kuvat

Kuva: Pust
Kuva: Pust
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme