Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan, matkailun ja seudun uuden verkkopalvelun kehitysversio on avattu

Jaa

Vaasan kaupunki, Visit Vaasa, Vaasan seutu ja Merenkurkun saaristo julkaisevat uuden yhteisen verkkopalvelun syksyllä 2019. Sivustosta on julkaistu nyt kehitysversio, jonka tavoitteena on kerätä palautetta sivuston käyttäjiltä. Kehitysversio on osoitteessa beta.vaasa.fi

Vaasan seudun asukkaita, alueelle tulevia matkailijoita sekä yrittäjiä palvellaan jatkossa yhden sivuston kautta osoitteessa vaasa.fi.

Myös kaikki seudun tapahtumat löytyvät tämän sivuston kautta. Tutut osoitteet vaasanseutu.fi, visitvaasa.fi ja merenkurkku.fi toimivat jatkossakin.

Tavoitteena parantaa palvelua ja seudun vetovoimaa

Uuden verkkopalvelun projektipäällikkö Tiina Salonen kertoo käyttäjämäärien kasvavan huomattavasti, kun käyttäjät ohjataan yhdelle sivustolle.

– Parannamme sivuston käyttäjien palvelua, kun kaikki tieto löytyy selkeästi yhdestä paikasta. Tiiviimmällä yhteistyöllä haluamme vahvistaa Vaasan ja Vaasan seudun vetovoimaa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, Salonen jatkaa.

Yhteistyöllä parempaa palvelua käyttäjille

Uusi verkkopalvelu on valtakunnallisestikin ainutlaatuisen yhteistyön tulos. Mukana olleiden organisaatioiden tiivis yhteistyö näkyy sivuston käyttäjille parempana palveluna.

– Esimerkiksi kaikki seudun luontopolut löytyvät jatkossa yhdestä paikasta. Tähän saakka niitä on esitelty eri sivustoilla sen mukaisesti, mikä organisaatio vastaa polun ylläpidosta.

Olemme työstäneet sisältöjä organisaatiorajat ylittävissä teemaryhmissä, kuvailee Salonen.

Kehitysversiosta toivotaan runsaasti palautetta

Uudesta verkkopalvelusta on julkaistu kehitysversio osoitteessa beta.vaasa.fi. Koska kyseessä on kehitysversio, sisältöjä täydennetään vielä, ja kaikista sivuista ei ole tarjolla kaikkia kieliversioita.

Kehitysversion julkaisun tavoitteena on palvella erityisesti kesän matkailijoita ja kerätä käyttäjiltä palautetta syksyn julkaisua varten.

– Jo sivuston konseptoinnista lähtien olemme testanneet sivuston prototyyppiä tärkeimmillä käyttäjäryhmillä: asukkailla, matkailijoilla ja yrittäjillä. Palautteen perusteella on tehty muutoksia sivustoon.

Nyt haluamme kuulla palautetta mahdollisimman laajasti tästä kehitysversiosta, jotta voimme tehdä vielä tarvittavat muutokset ennen sivuston julkaisua, kertoo Salonen.

Yhteyshenkilöt

Seudun uusi verkkopalvelu ja Vaasan kaupunki
projektipäälllikkö Tiina Salonen
puh. 040 179 3065

Vaasan seudun Matkailu Oy
toimitusjohtaja Max Jansson
puh. 040 533 5083

Vaasanseudun Kehitys Oy
markkinointipäällikkö Mari Kattelus
puh. 0400 681 048

Merenkurkku
maailmanperintökoordinaattori Susanna Lindeman
puh. 040 556 2652

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tikanojan taidekodin uusi näyttely kertoo selvänäköisyydestä taiteessa19.9.2019 11:00:23 EESTTiedote

Tikanojan taidekodissa 20.9. avautuva näyttely ”Sielun silmä” valottaa tunnettujen suomalaistaiteilijoiden ja heidän teostensa yhteyksiä selvänäköisyyteen erityisesti vuosisadan vaihteen taiteessa. Vaasan kaupungin museot ovat tuottaneet taiteen- ja uskonnontutkija Nina Kokkisen kuratoiman näyttelyn yhteistyössä Gallen-Kallelan Museon kanssa. Näyttely on esillä 19.1.2020 saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme