Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan pääkirjastolla näytetään lyhytelokuvia torstaina 19.12.

Jaa

Pääkirjaston Draama-salissa voi katsoa lyhytelokuvapäivän Pop-up-pakettien elokuvat torstaina 19.12. klo 13-20. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Näytettävien lyhytelokuvien joukossa on tämän vuoden Rakkautta & Anarkiaa –festivaalin kotimaisen lyhytelokuvakilpailun voittajat, tarinoita vuorovaikutuksesta, ruotsalaisia lyhytelokuvia, kokeellisia urheiluun liittyviä elokuvia sekä lasten ja nuorten elokuvia.

Lisää tietoa näytettävistä elokuvista sekä niiden kestot ja ikärajat löytyy verkkosivulta http://lyhytelokuvapaiva.fi/pop-up-paketit .

Lyhytelokuvapäivää vietetään 15 maassa

Ranskasta alkunsa saanutta kansainvälistä lyhytelokuvapäivää vietetään 15 maassa. Päivän tavoitteena on lisätä lyhytelokuvan näkyvyyttä sekä tuoda lyhytelokuvanäytöksiä kaikille elokuvan ystäville.

Suomessa kansainvälistä lyhytelokuvapäivää vietetään tänä vuonna seitsemättä kertaa. Juhlinta alkaa 13.12. ja päättyy vuoden lyhimpänä päivänä eli varsinaisena lyhytelokuvapäivänä 21.12. Yle Teemalla näytetään tuolloin lyhytelokuvia kolmen tunnin ajan alkaen klo 21 ja ne voi katsoa myös Areenassa heti aamusta.

Suomessa päivää järjestävät Tampereen elokuvajuhlat, Yle, AV-arkki, Suomen elokuvasäätiö, Turku Animated Film Festival ja Helsinki International Film Festival Rakkautta & Anarkiaa. Hankkeen rahoittajana toimii Suomen elokuvasäätiö.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

harjoittelija Ethel Yli-Mäenpää
Vaasan kaupunki, kulttuuri- ja kirjastopalvelut
p. 040 182 2702
ethel.yli-maenpaa@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme