Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähkö Sportin pääyhteistyökumppaniksi

Jaa

Vaasan Sähkö ja Vaasan Sport ovat solmineet viiden vuoden yhteistyösopimuksen. Sopimuksessa on myös optio kausista 2022–2025.

– Vaasan Sport on vahva alueellinen toimija, jonka maanlaajuinen tunnettavuus ja näkyvyys tukevat meidän tavoitteitamme kasvaa valtakunnallisesti, kertoo Vaasan Sähkön sähkökauppayksikön johtaja Olli Arola sopimuksen taustoista.

– Haluamme myös olla tukemassa lasten ja nuorten liikuntaa, ja tämänlainen yhteistyö luo sille hyvät mahdollisuudet. Vaasan Sport tarjoaa junioreille hyvän kasvualustan ja samalla liigajoukkueen pelaajat ovat positiivisia urheilun esikuvia nuorille, Arola jatkaa.

– Vaasan Sähkön vahva mukaantulo on merkittävä Hockey-Team Vaasan Sportille, kertoo toimitusjohtaja Tomas Kurtén. Yhteistyö mahdollistaa jääkiekon kehittämisen Vaasan talousalueella pitkäjänteisesti ja yhteistyön pääpaino kuluttajasegmentissä on myös meille mielenkiintoinen asia. Tulevina vuosina jääkiekkobusiness kehittyy Suomessa voimakkaasti mm. digitaalisten palveluiden ja uusien jäähallihankkeiden kautta. Paremmat palvelut ja liiketoimintamahdollisuudet ovat edellytyksiä, jos haluamme tarjota kansainvälistä huipputason urheiluviihdettä Vaasassa ja Suomessa. Tähän kokonaisuuteen Vaasan Sähkön kanssa solmittu yhteistyösopimus istuu erittäin hyvin, jatkaa Kurtén.

– Vahva jääkiekkojoukkue tarvitsee mielestämme vahvan kumppanin, toteaa Arola. Yhdessä Vaasan Sportin kanssa voimme tarjota asiakkaillemme koko Suomessa uusia kokemuksia. Paikallisena toimijana meille on myös tärkeää, että voimme yhteistyön merkeissä luoda positiivista energiaa ja me-henkeä koko seudulle.

Hockey Team Vaasan Sport

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hockey-Team Vaasan Sport, toimitusjohtaja Tomas Kurtén 0400 827 947, tomas.kurten@vaasansport.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, joka harjoittaa sähkönmyynti-, sähkönsiirto- ja kaukolämpötoimintaa sekä verkkourakointia. Toimintamme peruspilareita ovat suoraviivaisuus, läheisyys ja läpinäkyvyys.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme