Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähköllä Suomen paras imago

Jaa

Vaasan Sähkö on saavuttanut ykkössijan Taloustutkimus Oy:n toteuttamassa Sähkönmyyjien imagot 2018 -tutkimuksessa. Yhtiö on usealla tutkimuksen päämittarilla tarkasteltuna sähkönmyyjien ykkönen. Suomalaiskuluttajien mukaan Vaasan Sähkön vahvimmat mielikuvatekijät ovat luotettavuus, asiakaspalvelu ja hintataso.

Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen

Tutkimuksessa Vaasan Sähkön yleisarvosana on Suomen paras. Arvioitavana oli yhteensä 25 suomalaista sähkönmyyjää, näiden joukossa myös suurimmat sähkönmyyntiyhtiöt.

Kuluttajat arvioivat kyselyssä sähkönmyyjiä kahdeksan mielikuvatekijän perusteella. Kun tarkastellaan kaikista mielikuvatekijöistä annettuja arvioita kokonaisuutena, on myös tämän mittarin perusteella kärjessä Vaasan Sähkö. Myös suositteluhalukkuuden perusteella parhaan tuloksen saa Vaasan Sähkö.

Sähkönmyyjien imagot 2018 -tutkimus on toteutettu kirjekyselynä osana Suomi Tänään 3/2018 -monitilaajatutkimusta. Yhteensä tutkimukseen vastasi 3 100 iältään 15–79-vuotiasta suomalaista kuluttajaa loka–marraskuussa 2018.

Vaasan Sähkö on loppuvuodesta pärjännyt hyvin myös muissa alan tutkimuksissa. Esimerkiksi EPSI Ratingin toteuttamassa Sähkön vähittäismyynti 2018 -tutkimuksessa Vaasan Sähkö saavutti kakkossijan. Myös IRO Researchin sähkön kokonaistoimitusta sekä sähkön myyntiä koskevissa asiakastyytyväisyystutkimuksissa yhtiö sijoittui toiseksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö sekä verkkourakointi. Konserniin kuuluu kaksi tytäryhtiötä: Vaasan Sähköverkko Oy sekä Oy RAVERA Ab. Konsernissa työskentelee noin 150 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 130 milj. euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Sähkölämmittäjälle ilmainen älylaitteisto kodin energianohjaukseen – ilmoittaudu mukaan pilottiin nyt!20.6.2019 08:15:00 EESTTiedote

Vaasan Sähkö hakee nyt omakotitalossa tai paritalossa asuvia sähkölämmittäjiä vuoden kestävään pilottiin, jossa tutkitaan kuluttajien osallistamista energiajärjestelmään ja mahdollisuuksia tasata kulutuspiikkejä. Mukaan valitut kuluttajat saavat vuodeksi täysin maksutta käyttöönsä laitteiston kodin älykkääseen energianohjaukseen. Samalla he pystyvät pienentämään omaa kulutustaan ja hiilijalanjälkeään.

Asiakasmäärää kasvoi 15 % tiukasta hintakilpailusta huolimatta9.4.2019 13:55:19 EESTTiedote

Pohjoismaiden kuiva kesä, polttoaineiden hintakehitys ja päästöoikeuksien jyrkkä hinnannousu korottivat vahvasti sähkön markkinahintaa vuoden 2018 toisen puoliskon aikana. Vaasan Sähkö onnistui kasvattamaan asiakasmääräänsä merkittävästi, mikä myös näkyi liikevaihdon kasvuna. Liikevoittoa rasitti Seinäjoen voimalaitoksen omistusjärjestelyistä johtunut 5 miljoonan euron kertaluonteinen sähkönhankintakulu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme