Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan Taiteiden yö perutaan koronatilanteen vuoksi

Jaa

Vaasan Taiteiden yö 12.8.2021 on päätetty perua nopeasti heikentyneen koronatilanteen vuoksi.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt 10.8.2021 tartuntatautilain pykälän 58 nojalla kokoontumisrajoituksen Vaasan sairaanhoitopiirin kuntien alueelle. Määräykset ovat voimassa 12.8.–8.9.2021.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston ohjeen mukaan yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi järjestää ilman rajoituksia, jos osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä sisätiloissa, ja enintään 50 henkilöä rajatuissa ulkotiloissa.

-Nopeasti heikentyneen koronatilanteen vuoksi tuhansia ihmisiä yhteen kokoava Taiteiden yö perutaan. Tämä on valitettavaa kaikille tapahtumanjärjestäjille ja kaupunkilaisille, erityisesti näin juhlavuotena, sanoo Vaasan kaupungin kulttuuripäällikkö Sanna Bondas.

Päätöksellään Vaasan kaupunki haluaa omalta osaltaan toimia vastuullisesti ja esimerkkinä muille tapahtumien järjestäjille.

-   Tässä tilanteessa päädyttiin ratkaisuun, että Taiteiden yö siirretään ensi vuoteen. Kaupunki ei voi järjestää tapahtumaa, jossa vaarantuu kaupunkilaisten terveys, toteaa johtava ylilääkäri Heikki Kaukoranta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kulttuuripäällikkö Sanna Bondas, Kulttuuri- ja kirjastopalvelut, puh. 0401394048, sanna.bondas@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Den 18 september är det hälsovårdarnas dag – de vårdar kommunbor från vaggan till graven17.9.2021 11:59:12 EEST | Tiedote

Hälsovårdarnas arbetsinsats för kommunbornas hälsa är verkligen omfattande och mångsidig. Var och en av oss har fått prata med en hälsovårdare, för de har en viktig roll när det gäller att främja kommunbornas hälsa och välmående från vaggan till graven. Hälsovårdare kan arbeta t.ex. vid mödrarådgivningen, barnrådgivningen, skol- och studenthälsovården samt inom den service som främjar seniorers hälsa.

Terveydenhoitajapäivää vietetään 18.9. – he hoitavat kuntalaisia vauvasta vaariin17.9.2021 11:54:49 EEST | Tiedote

Terveydenhoitajien työpanos kuntalaisten terveyden eteen on todella laaja ja monipuolinen. Jokainen meistä on päässyt ”terkkarin” juttusille, sillä he ovat tärkeässä roolissa kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi vauvasta vaariin. Terveydenhoitajat voivat työskennellä esimerkiksi äitiysneuvolassa, lastenneuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa sekä ikäihmisten terveydenedistämisen palveluissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme