Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan uudeksi nuorisotoimenjohtajaksi on valittu Mika Pietilä

Jaa

Vaasan kaupungin uudeksi nuorisotoimenjohtajaksi on 13.9. valittu yhteiskuntatieteiden maisteri Mika Pietilä.

Kuva: Minna Lehtinen
Kuva: Minna Lehtinen

Pietilä aloittaa työssään marraskuun alussa.

- Vaasassa tehdään hyvää nuorisotyötä monipuolisesti erilaisin menetelmin ja monipaikkaisesti. Odotan mielenkiinnolla ja avoimin mielin, että pääsen syventymään vaasalaiseen nuorisotyöhön ja nuorten ajatuksiin nuorisotyön palveluista ja toiminnasta, kertoo Pietilä.

Hakemuksia virkaan saapui kuusi ja haastatteluun kutsuttiin neljä hakijaa.

Koulutuslautakunnan jäsenistä, sivistystoimen toimialan edustajista sekä henkilökunnan edustajasta koostunut haastatteluryhmä ehdotti lautakunnalle yksimielisesti nuorisotoimenjohtajaksi Mika Pietilää. Lautakunta valitsi Pietilän haastatteluryhmän arvion perusteella.

Pietilä on yhteiskuntatieteiden maisteri nuorisotyön ja nuorisotutkimuksen maisteriohjelmasta.

- Lisäksi olen valmistunut yhteisöpedagogiksi (AMK) ja nuoriso- ja vapaa-aikaohjaajaksi ja suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon. Tällä hetkellä vahvistan osaamistani ammatillisen opettajan tutkintoa suorittamalla.

Vaasan nykyinen nuorisotoimenjohtaja Tuula Ahonpää siirtyy eläkkeelle 1.10. alkaen.

Kokkolan kasvatille Vaasa on tuttu vapaa-ajan kohde

Kokkolasta kotoisin olevalla ja Oulussa tällä hetkellä asuvalla Pietilällä on pitkä kokemus nuorisotyöstä ja nuorisopolitiikasta.

- Olen aloittanut vuonna 1996 nuorisotyössä ja toiminut erilaisissa nuorisotyön tehtävissä. Olen toiminut kerho-ohjaajana, nuoriso-ohjaajana, tietopalveluohjaajana, suunnittelijana, projektipäällikkönä ja erityisasiantuntijana, Pietilä kertoo.

Viimeisimpänä Pietilä on työskennellyt Oulun kaupungin nuorisopalveluiden palveluksessa, nuorisotyön valtakunnallisessa osaamiskeskuksessa.

Vaasa on Pietilälle tuttu muun muassa yhteistyökuvioiden kautta.

- Nykyisessä toimessani olen saanut työskennellä Vaasan nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä erilaisissa hankkeissa, samoin työskennellessäni Kokkolan kaupungilla. Ja nuoruusvuosina Vaasa oli kokkolalaiselle nuorelle mieluinen vapaa-ajan matkakohde, Pietilä kertoo.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Minna Lehtinen
Kuva: Minna Lehtinen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasalaiset äänestivät – 5000 eurolla leluja päiväkoteihin2.10.2022 15:17:21 EEST | Tiedote

Vaasan osallistuvan budjetoinnin kohteeksi on valittu tänä vuonna lelut päiväkoteihin. Vaasalaiset saivat ehdottaa kohteita 5000 euron käytölle elokuussa ja syyskuussa 10 ehdotusta olivat äänestettävänä verkossa. Voittanut idea keräsi 392 ääntä. Yhteensä ääniä annettiin upeat 1195 kappaletta. Voitto toimii myös syntymäpäivälahjana vaasalaisille, sillä tänään 2. lokakuuta Vaasa täyttää 416 vuotta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme