Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan yhdistysilta

Jaa

Millaiset ovat suoran osallistumisen mahdollisuudet Vaasassa? Miten kaupungin ja järjestöjen yhteistyötä voisi kehittää?

Kutsumme yhdistykset mukaan työstämään osallistumisohjelmaa tulevalle valtuustokaudelle.

- Ensimmäinen yhdistysilta viime syksynä onnistui hyvin ja vaasalaiset olivat aktiivisesti mukana. Nyt päästään suunnittelussa jälleen askeleen pidemmälle, iloitsevat Suvi Aho Vaasan kaupungilta ja Kitty Rönnberg Pohjanmaan yhdistykset ry:stä.

Tilaisuus pidetään verkossa 15.4.2021 klo 18-19.30. Evenemanget ordnas på nätet.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Liity kokoukseen http://bit.ly/yhdistysilta1504

Tilaisuuden järjestävät Vaasan kaupunki ja Pohjanmaan yhdistykset ry.

Ohjelma

  • 18.00-18.10 Osallistumisohjelma yhdistysyhteistyön edistäjänä, aluepalvelupäällikkö Suvi Aho
  • 18.10-18.30 Työpaja: suoran osallistumisen mahdollisuudet Vaasassa
  • 18.30-19.00 Työpaja: Kaupungin järjestöyhteistyön tavoitteet
  • 19.00-19.10 Yhteenveto ja seuraavat askeleet
  • 19.10-19.30 Keskustelua

Yhteyshenkilöt

Suvi Aho, Vaasan kaupunki, puh. 050 326 8877, suvi.aho@vaasa.fi

Kitty Rönnberg, Pohjanmaan yhdistykset ry, puh. 044 7565 413, kitty.ronnberg@pohy.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tillgänglighetsmärket är ett tecken på att likabehandling beaktas och främjas – ansök om märket hos Rådet för personer med funktionsnedsättning17.5.2021 09:29:29 EEST | Tiedote

Rådet för personer med funktionsnedsättning i Vasa har sedan år 2015 utmanat olika affärer samt andra organisationer som fungerar i offentliga utrymmen att främja tillgänglighet och jämlikhet genom att bevilja dem tillgänglighetsmärken som tecken på beaktande och främjande av tillgänglighet. Tillgänglighetsmärket förnyades i fjol för att fira tillgänglighetsdagen. Ett märke i enlighet med den nya framtoningen kan man ansöka om hos Rådet för personer med funktionsnedsättning.

Esteettömyystunnus on merkki yhdenvertaisuuden huomioimisesta ja edistämisestä – hae tunnusta Vammaisneuvostolta17.5.2021 09:29:07 EEST | Tiedote

Vaasan Vammaisneuvosto on vuodesta 2015 lähtien haastanut erilaiset liikkeet ja julkisissa tiloissa toimivat organisaatiot edistämään esteettömyyttä ja yhdenvertaisuutta myöntämällä niille esteettömyystunnuksia merkiksi esteettömyyden huomioimisesta ja edistämisestä. Esteettömyystunnus uudistettiin viime vuonna esteettömyyspäivän kunniaksi. Uuden ilmeen mukaista tunnusta voi hakea Vammaisneuvostolta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme