Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaikuta ja vastaa joukkoliikenteen asiakaskyselyyn

Jaa

Vaasan kaupungin liikennesuunnittelu avaa vuosittaisen joukkoliikenteen asiakaskyselyn keskiviikkona 4.8.2021. Kyselyyn vastaamalla voit vaikuttaa joukkoliikenteen kehitykseen.

Asiakaskyselyllä kartoitetaan asiakkaiden tyytyväisyyttä joukkoliikenteen aikatauluihin, bussien siisteyteen, asiakaspalveluun sekä reittioppaaseen.

Kyselyyn pääset vastaamaan osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/5784ED056545B761 

tai täyttämällä kyselylomakkeen jollain seuraavista palvelupisteistä:

  • Wasa Citybus –asiakaspalvelupiste
  • Kansalaisinfo
  • Vähäkyrön yhteispalvelupiste

– Viime vuoden tapaan kesätyöntekijämme kiertää busseissa tapaamassa ja haastattelemassa asiakkaita henkilökohtaisesti. Tässä yhteydessä kyselyyn on mahdollista vastata myös matkan aikana, joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund kertoo.

Kysely on avoinna 18.8.2021 saakka.

Lifti tulee elokuussa 2022

Vaasan kaupungin ja Mustasaaren kunnan uusi yhteinen joukkoliikenne, Lifti, aloittaa toimintansa elokuussa 2022. Liftiä on suunniteltu ja kehitetty toimivaksi yhdessä asukkaiden kanssa.

Muutos näkyy asukkaille yhteisen brändin lisäksi täysin uuden linjaston muodossa. Tavoitteena on kasvattaa joukkoliikenteen käyttöä kaikissa käyttäjäryhmissä.

Lue lisää: Joukkoliikenneuudistus 2022

Yhteyshenkilöt

Joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund, anastassia.backlund@vaasa.fi, +358405788499

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme