Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Vaikuta Kouvolan liikenneturvallisuuteen – osallistu kyselyyn!

Jaa
Kaakkois-Suomen ELY-keskus on käynnistänyt yhdessä Kouvolan kaupungin kanssa liikenneturvallisuussuunnitelman laatimisen. Työn alussa pidetään kaikille avoin kysely, jonka tarkoituksena on kartoittaa Kouvolan alueen liikenneturvallisuustilannetta ja liikenteen vaaranpaikkoja.
Missä ovat turvattomimmat suojatiet tai suojatien tarve?
Missä ovat turvattomimmat suojatiet tai suojatien tarve?

Kyselyllä kartoitetaan erityisesti pieniä ja kustannustehokkaita liikenneympäristön parantamistarpeita, kuten nopeusrajoitus-, suojatie-, hidaste-, liikennemerkki-, pysäkki- ja liittymätarpeita. Kyselyssä ja liikenneturvallisuussuunnitelmassa ei keskitytä isoihin tienparantamissuunnitelmiin, siltoihin, sorateihin, asfaltin kuntoon tai hirvieläinonnettomuuksiin, koska niistä on ELY-keskuksella olemassa erilliset linjaukset ja suunnitelmat.

Kyselyyn vastaaminen

Kyselyyn voi vastata 6.–26.3.2023 välisenä aikana osoitteessa https://tinyurl.com/kouvolalitu. Kyselylinkki löytyy myös kaupungin internetsivulta ja sivun alalaidassa olevasta linkistä. Kokonaisuudessaan liikenneturvallisuussuunnitelman valmistumisesta ja kyselyn tuloksista tiedotetaan vuoden 2023 lopussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja suunnitelman laatimisesta antavat:


Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Janne Saarikoski, janne.saarikoski(at)ely-keskus.fi
Kouvolan kaupunki, Antti Tamminen, antti.tamminen(at)kouvola.fi
Ramboll Finland Oy, Mikko Lautala, mikko.lautala(at)ramboll.fi

Kuvat

Missä ovat turvattomimmat suojatiet tai suojatien tarve?
Missä ovat turvattomimmat suojatiet tai suojatien tarve?
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Salpausselänkatu 22 (PL 1041)
45101 Kouvola

0295 029 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-kaakkois-suomi

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. ELY-keskus hoitaa elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, liikenteeseen ja infrastruktuuriin sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus kehittää ja tukee taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia. ELY-keskus toimii tiiviissä yhteistyöverkostossa alueen, kansalaisten, yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden hyväksi tavoitteenaan kestävä ja elinvoimainen Kaakkois-Suomi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Kaakkois-Suomen työllisyyskatsaus, huhtikuu 202324.5.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimistossa oli huhtikuun lopussa 13464 työtöntä työnhakijaa. Työttömien määrä kasvoi kahden prosentin verran vuodentakaisesta. Kymenlaaksossa työttömiä oli prosentin verran vähemmän ja Etelä-Karjalassa viisi prosenttia enemmän kuin vuoden 2022 huhtikuussa. Lomautettujen määrä kasvoi vuodentakaiseen verrattuna, mutta laski maaliskuusta. Uusia avoimia työpaikkoja oli huhtikuun aikana avoinna 2247, mikä on 31 prosenttia vähemmän kuin vuosi sitten.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme