Veikkaus Oy

Vakiosta 102 000 euron voitto Lahteen

Jaa
Keskiviikon Pitkävakiossa löytyi yksi ainoa täysosuma, joten pelissä laukesi 100 000 euron takuupotti. Voitto osui nettipelaajalle Lahteen. Alavoittoineen voittajan potti kasvoi 102 000 euroon.

Nettipelaaja Lahdesta laati rivin, johon osui keskiviikon Pitkävakion ainoa täysosuma. Pitkävakiossa on kuusitoista kohdetta ja pelissä laukeaa 100 000 euron takuupotti, jos löytyy vain yksi täysosuma. Alavoittoineen lahtelaisen nettipelaajan voitto kasvoi 102 218 euroon.

Veikkaus.fi:ssä rivinsä tehnyt voittaja saa pottinsa suoraan pankkitililleen.

- Onnittelut taitavalle ja onnekkaalle veikkaajalle, Veikkauksen tuoteryhmäpäällikkö Miikka Nurmi onnittelee.

Tällä viikolla Lauantaivakiossa on bonuskierros, jonka potissa on 400 000 euroa.

Vakioveikkaus on Veikkauksen ensimmäinen sekä vanhin peli ja sen pelaaminen alkoi syyskuussa jo 1940. Vakion pelin historian suurin voitto on miljoona euroa, joka voitettiin kierroksella 7/2021.

Kuponkipelien, kuten Vakion, pelaaminen edellyttää 15.5. alkaen tunnistautumista. Tunnistautumalla pelaaja pysyy paremmin kartalla pelaamisestaan ja oman pelaamisen hallinta helpottuu. Myös voitot pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme