Uudenmaan ELY-keskus

Välijoen ja Jokelanjoen sillat Hartolassa uusitaan – liikenne kiertotielle maanantaina 6.6. klo 12.00

Jaa

Nokantie (tie 4251) Hartolassa katkaistaan liikenteeltä Välijoen ja Jokelanjoen siltojen uusimisen ajaksi. Työn ajaksi liikenne ohjataan kiertotielle.

Kartta, työnaikainen kiertotie.
Kartta, työnaikainen kiertotie.

Välijoen ja Jokelanjoen siltojen uusiminen Hartolassa aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Nokantiellä. Nokantie (tie 4251) katkaistaan liikenteeltä Kartanoahontien ja Kuusilehdontien välillä sijaitsevien Välijoen ja Jokelanjoen sillan kohdalta maanantaina 6.6.2022 klo 12.00 ja avataan liikenteelle viimeistään sunnuntaina 12.6.2022 kello 12.00. Työ aloitetaan Välijoen sillalta ja liikenne on katkaistuna vain yhden sillan kohdalta kerrallaan. Työn valmistuessa tie voidaan avata aikaisemminkin.

Liikenne ohjataan kiertotielle Hartolantien (tie 423) ja Joutsantien (tie 428) kautta. Kiertotien pituus on 62 km.

Kevyt liikenne pääsee työmaan ohi väliaikaista reittiä pitkin.

Kuvassa työnaikainen kiertotie.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Urakoitsija: M. Huhtakallio Oy, Marko Huhtakallio, puh. 040 557 3888

Valvontakonsultti: Siltainsinöörit TH Oy, Henry Niemi, puh. 045 126 9960

Projektipäällikkö: Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Terhi Siltanen, puh. 040 733 7816

Kuvat

Kartta, työnaikainen kiertotie.
Kartta, työnaikainen kiertotie.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Planeringen av landsväg 11617 (Linjatie) till byväg upphör, Tusby och Mäntsälä29.6.2022 15:24:26 EEST | Tiedote

Planeringen av en bygväg för Linjatie (landsväg 11617) på gränsen mellan Tusby och Mäntsälä kommuner som inleddes våren 2022 upphör och vägavsnittet genomförs inte som byväg. De beläggningsarbeten som programmerats för Linjatie och Niittykulmantie genomförs dock enligt planen under sommaren 2022. Körbanemarkeringarna genomförs på sedvanligt sätt enligt dimensioneringsanvisningarna för landsvägar med två körfält. Inga farthinder byggs på Linjatie i samband med beläggningsarbetena. Hastighetsbegränsningen på Linjatie förblir tills vidare oförändrad. Tusby kommuns tidtabellsmål för genomförandet av detaljplanen Joenranta invid Linjatie påverkade beslutet att avsluta planeringen av byvägsprojektet. Byggarbetena under den tid som planområdet byggs kommer att öka byggplatstrafiken betydligt på Linjatie, vilket skulle ha försämrat byvägens funktion och säkerhet.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme