Docendo

Valmentaja Petter Kukkoselta raa'an rehelliset muistelmat pettymyksen anatomiasta

Jaa
Yhdistetyn hiihdon maajoukkueen pitkäaikainen päävalmentaja Petter Kukkonen kuvaa Pettymyksen anatomia -kirjassa matkaansa kohti Pekingin olympialaisia ja yhtä elämänsä suurimmista pettymyksistä. Samalla hän muistelee koko aiempaa uraansa omaleimaisella ja rehellisellä tyylillä, joka ei säästele ketään, kaikkein vähiten häntä itseään.
Pettymyksen anatomia julkaistaan 21.2.
Pettymyksen anatomia julkaistaan 21.2.

Kukkonen sukeltaa maajoukkueen kymmenvuotiseen kasvutarinaan huipentuen talviolympialaisten monenkirjaviin tunnelmiin. Menestykseen johtavien portaiden sijaan luvassa on kivikkoinen mutta elämänmakuinen taival, joka paljastaa, millaista kilpaurheilu on TV-kameroiden sammuttua.

Kirjan perimmäisenä tarkoituksena on tarjota ajattelemisen aihetta kaikille valmentamisen, ohjaamisen ja kasvattamisen parissa toimiville ihmisille. Luvassa on herkkukarkkeja niin penkkiurheilijoille kuin talviurheilun lajifanaatikoille, aina Ilkka Herolan hopeatykityksestä, melkoiseksi selkkaukseksi äityneen mäkihyppypukujupakan pyörteisiin.

Kukkonen lähestyy urheilun syvintä olemusta, menestyksen samoin kuin menestymättömyyden problematiikkaa sekä pohtii suomalaista urheilujärjestelmää sen parhaista puolista aina häiritsevimpiin valuvikoihin.

Petter Kukkonen on Jyväskylässä asuva valmentaja, kirjailija, yrittäjä ja perheenisä. Hän on viisitoistavuotisen valmentajauransa aikana toiminut mm. Suomen ja Viron maajoukkueiden peräsimissä. Kukkonen on urheilua sekä yhteiskunnallisia ilmiöitä pohtiva realisti, joka uskoo parempaan maailmaan.

Petter Kukkonen: Pettymyksen anatomia (Docendo 2023), 320 sivua.

Kirjailijan ennakkohaastattelutiedustelut
Petter Kukkonen on kirjan julkistuspäivänä matkalla kohti hiihdon MM-kisoja. Sovi erikseen kirjailijan ennakkohaastattelusta (embargolla). Kustantaja Juha Janhonen, puhelin 040 8430 139.

Kirjailijan yhteystiedot
Petter Kukkonen, petterkukkonen@gmail.com, puhelin 040 120 7772

Toimittaja, pyydä mediavedos ennakkoon
tiedotus@docendo.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Pettymyksen anatomia julkaistaan 21.2.
Pettymyksen anatomia julkaistaan 21.2.
Lataa
Lataa
Petter Kukkonen. KUVA: Juha Janhonen
Petter Kukkonen. KUVA: Juha Janhonen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Laura Halmisen kirja kertoo miten nuoresta leipurista tuli neuvostovakooja ja maanmiehensä surmaama punaupseeri8.3.2023 02:00:00 EET | Kutsu

Toimittaja Laura Halmisen Upseeri ja vakooja – Suomalaisloikkari Emil Vaateri -historiateoksen julkistustilaisuus järjestetään Helsingissä 8.3. klo 13.00–15.00 Ravintola Ostrobotniassa, osoitteessa Museokatu 10. Samassa tilaisuudessa julkistetaan myös Sakari Viinikaisen teos Kalevankankaan verilöylystä Talvisodan taisteluihin. Tervetuloa historialliseen iltapäivään!

Sakari Viinikainen kertoo yhden rykmentin ja sen värikkäiden persoonien kautta tarinan Suomen armeijan kehittymisestä sisällissodan tyrskyistä talvisodan taisteluihin8.3.2023 02:00:00 EET | Kutsu

Sakari Viinikaisen tietoteoksen, Kalevankankaan verilöylystä talvisodan taisteluihin – Keski-Suomen Rykmentti ja Suomen sotaväen synty, julkistustilaisuus järjestetään Helsingissä 8.3. klo 13.00–15.00 Ravintola Ostrobotniassa, osoitteessa Museokatu 10. Samassa tilaisuudessa julkistetaan myös Laura Halmisen kirja Upseeri ja vakooja – Suomalaisloikkari Emil Vaateri. Tervetuloa historialliseen iltapäivään!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme