Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Valoa ja iloa -tapahtuma luo joulun työväenopistoon

Jaa

Virittäydy joulun tunnelmaan Helsingin työväenopiston Opistotalossa torstaina 8.12.2022. Työpajoissa maistellaan jouluisia herkkuja ja askarrellaan pieniä joululahjoja. Illan kruunaa yhteinen joulujuhla, jossa saamme maistiaisia opiston esiintyviltä ryhmiltä.

Työpajoja, yhteislaulua ja yllätyksiä – tervetuloa viihtymään Opistotalolle!
Työpajoja, yhteislaulua ja yllätyksiä – tervetuloa viihtymään Opistotalolle!

Tule viettämään aikaa ja nauttimaan lähestyvän joulun tunnelmasta Valoa ja iloa -tapahtumaan Opistotaloon (Helsinginkatu 26) torstaina 8. joulukuuta klo 14–21.30.

Askaroi lahjoja, pelaa lautapelejä

Työpajoissa voit muun muassa valmistaa paukkukarkkeja ja joulupalloja, koristella pipareita, loihtia joulu- ja pakettikortteja sekä askaroida pukinkonttiin pieniä lahjoja.

A very special British Christmas -pajassa kuulet brittiläisestä joulunvietosta. Kuubalaiseen jouluviettoon tutustut rennosti tonttuhattusalsaa tanssien.

Tapahtumasta löytyy lautapelejä moneen makuun – perhepeleistä haastavampiin peleihin. Laulamme yhdessä myös joulun klassikkolauluja ja hittejä.

Jo perinteeksi muodostunut toiveiden joulukuusi odottaa toivettasi.

Esiintyvät ryhmät nousevat estradille

Illan kruunaa joulujuhla, jossa saamme maistiaisia opiston esiintyviltä ryhmiltä. Ohjelmassa on tanssia, musiikkia, teatteria, yhteislauluja ja jouluista vilinää.

Juhlan jälkeen vietämme jatkoja Valoa! -iltaklubilla, jossa on tarjolla puuroa ja yhdessäoloa.

Valoa ja iloa -tapahtuma 8.12. klo 14–21.30
Opistotalo
Helsinginkatu 26

Vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot

Ohjelma

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mari Larkovirta
viestintäsuunnittelija
mari.larkovirta@hel.fi
puh. 09 310 88599

Kuvat

Työpajoja, yhteislaulua ja yllätyksiä – tervetuloa viihtymään Opistotalolle!
Työpajoja, yhteislaulua ja yllätyksiä – tervetuloa viihtymään Opistotalolle!
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä.
Toimialalla on neljä palvelukokonaisuutta ja hallinto.

- varhaiskasvatus ja esiopetus
- perusopetus
- lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö
- ruotsinkieliset palvelut
- hallinto

Toimintaa ja hallintoa johtaa toimialajohtaja Satu Järvenkallas. Koko toimiala toimii kasvatus- ja koulutuslautakunnan alaisuudessa. Lautakunnassa on suomenkielinen ja ruotsinkielinen jaosto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsingfors stad delade ut gratis menstruationsprodukter på hösten 2022 – erfarenheterna var goda18.1.2023 15:24:24 EET | Tiedote

Helsingfors stad genomförde ett tre månader långt pilotförsök med utdelning av gratis menstruationsprodukter i fyra stadsdrivna läroanstalter, det vill säga i den finska grundskolan Hiidenkiven peruskoulu (årskurserna 6–9), det finska gymnasiet Sibelius-lukio, Tölö gymnasium och det finska yrkesinstitutet Stadin ammattiopistos enhet vid Filpusvägen. Försöket gick under namnet ”Gratis mens”.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme