Vaasan kaupunki - Vasa stad

Valoesitys lapsen oikeuksien päivänä: seuraa esitystä verkossa!

Jaa

Vaasassa järjestetään YK:n lapsen oikeuksien päivän kunniaksi valoesitys perjantaina 20.11. Valo-Ljus -tapahtumassa esiintyvät Vaasan kaupungin taiteen perusopetuksen eli TaiKonin oppilaat. Yleisö voi seurata esitystä livenä verkossa.

Taikonin valoesitys vuonna 2019 Kuva: Mikael Matikainen
Taikonin valoesitys vuonna 2019 Kuva: Mikael Matikainen

TaiKonin teatteri-, tanssi-, sirkus-, mediataide- ja kuvataideoppilaiden valoesitys lähetetään suorana Taikonin Youtube-kanavalla perjantaina 20.11. klo 18 alkaen. Esityksessä nähtävät oppilaat ovat iältään 10-12-vuotiaita. Lähetyksestä koostetaan myös tallenne, joka on myöhemmin katsottavissa TaiKonin Youtube-kanavalla.

- Toivomme, että lasten valoesitys tuo valoa ja lämpöä pimeään marraskuun iltaan, kertoo TaiKonin johtava opettaja Mia Wiik.

Suora linkki Valo-tapahtuman livestreamiin tullaan julkaisemaan Facebook-tapahtumasivulla VALO - LJUS ja TaiKonin some-kanavilla (Facebook, Instagram). Striimausta voi seurata kuka tahansa ja sen kesto on noin puoli tuntia.

- Poikkeuksellisesti jo perinteeksi muodostunut ulkotapahtuma on tänä vuonna yleisötapahtuman sijaan verkkotapahtuma. Otamme huomioon koronatilanteen aiheuttamat rajoitukset ja varotoimenpiteet. Yleisöä ei kutsuta paikan päälle, ja esiintyvät ryhmät pitävät turvavälit esityksen aikana, Wiik kertoo.

Taikonin opetustilojen ikkunoihin Korsholmanpuistikon ja Raastuvankadun kulmaukseen tulee tapahtuman aikaan esille kuvataideoppilaiden valaistuja teoksia. Teokset jäävät esille myös tapahtuman jälkeen.

Yhteyshenkilöt

johtava opettaja Mia Wiik, puh. 0400 256 961, mia.wiik@vaasa.fi

Kuvat

Taikonin valoesitys vuonna 2019 Kuva: Mikael Matikainen
Taikonin valoesitys vuonna 2019 Kuva: Mikael Matikainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme