Vaasan kaupunki - Vasa stad

Valoparaati kulkee lyhtyjen loisteessa

Jaa

Vaasassa järjestetään YK:n lapsen oikeuksien päivän kunniaksi valoparaati keskiviikkona 20.11. klo 18. Tapahtuma alkaa torilta lähtevällä valoparaatilla ja päättyy kasarmialueelle valoesitykseen.

Kuva: Mikael Matikainen
Kuva: Mikael Matikainen

Valo-Ljus-tapahtuman järjestää Vaasan kaupungin taiteen perusopetus eli TaiKon yhteistyössä nuorisopalveluiden kanssa.

Valoparaati lähtee klo 18 Vaasan torilta, jossa Taikonin teatteritaiteen oppilaat kertovat lasten oikeuksista sekä lukevat vaasalaisten lasten ja nuorten toiveista vaikuttaa. Kulkue kulkee läpi valoilla koristellun nuorisotalo Kultsan pihan, jossa on esillä vaasalaisten lasten ja nuorten vastauksia kysymykseen Minkälaisiin asioihin sinä haluaisit vaikuttaa Vaasassa?

Kulkue päättyy kasarmialueen kentälle, jossa osallistujat voivat jäädä seuraamaan TaiKonin teatteri-, tanssi- ja kuvataideoppilaiden valoesitystä.

- Tapahtuma tuo valoa ja lämpöä pimeään marraskuun iltaan. Jokainen voi tuoda mukanaan oman lyhdyn. Toivomme mahdollisimman monen pääsevän jakamaan yhteisen tunnelmallisen hetken, kertoo TaiKonin johtava opettaja Mia Wiik.

Tapahtuma on avoin kaikille ja se kestää noin tunnin.

Yhteyshenkilöt

Taikon, johtava opettaja Mia Wiik, puh. 0400 256 961, mia.wiik@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Mikael Matikainen
Kuva: Mikael Matikainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme