Vaasan kaupunki - Vasa stad

Valoparaati kulkee lyhtyjen loisteessa

Jaa

Vaasassa järjestetään YK:n lapsen oikeuksien päivän kunniaksi valoparaati perjantaina 19.11. Tapahtuma alkaa kasarmialueelta lähtevällä valoparaatilla ja päättyy Vaasan torille valoesitykseen.

Vuoden 2019 valoparaati. Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen
Vuoden 2019 valoparaati. Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen

Valo-Ljus-tapahtuman järjestää Vaasan kaupungin taiteen perusopetus eli TaiKon.

Valoparaati lähtee TaiKonilta Vaasan kasarmialueelta klo 18 ja päättyy Vaasan torille, jossa osallistujat voivat jäädä seuraamaan TaiKonin teatteri-, tanssi-, sirkus-, kuvataide- ja käsityöoppilaiden valoesitystä.

- Tapahtuma tuo valoa ja lämpöä pimeään marraskuun iltaan. Jokainen voi tuoda mukanaan oman lyhdyn. Toivomme mahdollisimman monen pääsevän jakamaan yhteisen tunnelmallisen hetken, kertoo apulaisrehtori Mia Wiik.

Tapahtuma on avoin kaikille ja se kestää noin tunnin.

TaiKonilla järjestetään myös Perhelauantai Taikonilla –tapahtuma lauantaina 13.11. klo 11-14.

Lapsiperheille suunnatussa tapahtumassa 4-10-vuotiaat voivat maksutta kokeilla eri taideaineita. Luvassa on esimerkiksi seikkailurata teatterin ja sirkuksen tapaan. Tapahtumassa on mahdollisuus osallistua myös lyhtypajaan, jossa valmistetaan omat lyhdyt. Myös vanhemmat ovat tervetulleita.

Yhteyshenkilöt

Apulaisrehtori Mia Wiik, 0400 256 961, mia.wiik@edu.vaasa.fi

Visuaalisten aineiden suunnittelijaopettaja Sonja Backlund, 040 744 5582, sonja.backlund@edu.vaasa.fi

Kuvat

Vuoden 2019 valoparaati. Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen
Vuoden 2019 valoparaati. Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme