Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vältä ruuhkaisia ulkoliikuntapaikkoja

Jaa

Vaasan kaupungin liikuntapalvelut ohjeistaa asukkaita välttämään sellaisia ulkoliikuntapaikkoja, joissa on paljon käyttäjiä. Esimerkiksi Öjbergetin kuntoportailla on ollut ruuhkaa, kun suuri määrä ihmisiä hakeutuu nyt viettämään aikaa ulkoliikuntapaikoille.

Kuva: Susanna Saari
Kuva: Susanna Saari

Hallituksen linjauksen mukaan kaikkia ei-välttämättömiä sosiaalisia kontakteja tulee välttää, ja yli 10 hengen kokoontumiset on kielletty. Myös pienempien ryhmien kokoontumisia on syytä välttää.

Öjbergetin kuntoportaita ei toistaiseksi olla sulkemassa, mutta liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtonen vetoaa kuntalaisten omaan maalaisjärkeen.

- Kontakteja pitää nyt oikeasti välttää. Jos portaissa on jo kymmenen henkilöä kuntoilemassa, sitten kannattaa suunnata vaikka metsälenkille tai luontopolulle, Lehtonen ohjeistaa.

Lehtonen myös muistuttaa, että portaissa ei saa harjoitella nastakengillä, sillä ne vaurioittavat portaiden laudoitusta.

Vaasassa on paljon ulkoliikuntapaikkoja, jotka on listattu verkkosivulle www.vaasa.fi/ulkoliikuntapaikat. Vaasan seudun luontoreitit löytyvät osoitteesta www.vaasa.fi/aktiviteetit-ja-luonto.

Yhteyshenkilöt

liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtonen, puh. 040 718 7034, mika.lehtonen@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Susanna Saari
Kuva: Susanna Saari
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme