Lapin ELY-keskus

Valtatien 4 parantaminen Ruikan kylän kohdalla

Jaa

Lapin ELY-keskus parantaa valtatietä 4 noin 0,7 kilometrin matkalla Ruikan kylän kohdalla Rovaniemellä. Rakennustyöt aloitetaan kesäkuussa heti juhannuksen jälkeen.

Hankkeen sijainti kartalla.
Hankkeen sijainti kartalla.

Tien geometriaa ja näkemiä parannetaan mm. mäkiä leikkaamalla ja tietä pengertämällä. Näkemiä parantamalla pyrimme edistämään tien liikenneturvallisuutta.

Myös yksityistien liittymiä korjataan ja valaistusta uusitaan.

Tietyöt haittaavat jonkin verran liikennettä.

Työt valmistuvat elokuun loppuun mennessä.

Urakoitsijana toimii GRK Infra Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

projektipäällikkö Tomi Tiuraniemi, puh. 0295 037 262, tomi.tiuraniemi(at)ely-keskus.fi

Kuvat

Hankkeen sijainti kartalla.
Hankkeen sijainti kartalla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme