Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Valtatien 6 parantaminen Kouvolan kohdalla välillä Keltti-Tanttari tarkentuneita suunnitelmaluonnoksia esitellään yleisötilaisuudessa 4.5.2023

Jaa
Kaakkois-Suomen ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa valtatielle 6 välillä Keltti-Tanttari. Suunnittelua tehdään tiiviissä yhteistyössä Kouvolan kaupungin kanssa, joka laatii samanaikaisesti katusuunnitelmia ja asemakaavoja hankkeeseen liittyen.

Tiesuunnitelmaan on sisällytetty uutena asiana Tanttarin tasoristeyksen poisto. Tasoristeys poistetaan uusien katuyhteyksien rakentamisen myötä. Tie- ja katusuunnitelmat valmistuvat loppukesästä 2023.

Tervetuloa keskustelemaan ratkaisuista

Järjestämme yleisötilaisuuden torstaina 4.5.2023 Kouvolatalolla klo 17.30-19.00 (Varuskuntakatu 11, Kouvola). Ilmoittautumista ei tarvita.

Tilaisuuden aluksi esitellään tie- ja katusuunnitelmien tilannetta ja etenemistä. Pääratkaisut ovat nyt muodostuneet ja ehdotettuun meluntorjuntaan on tehty viimeisiä tarkennuksia. Esittelyn jälkeen osallistujat voivat tutustua karttoihin ja laadittuun malliin.

Keskustelut ja saatu palaute pyritään ottamaan huomioon tie- ja katusuunnitelmien viimeistelyssä. Tilaisuudessa on mahdollista keskustella myös suunnitelmaan liittyvästä asemakaavoituksesta kaavoittajan kanssa. Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille. 

Liitteenä yleiskarttaluonnos (pdf). 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Kaakkois-Suomen ELY-keskus: Vesa Koistinen, puh. 0295 029 179
- Kouvolan kaupunki: Jussi Kimmo, puh. 020 615 7148
- Kouvolan kaupunki (kaavoitus): Olli Ruokonen puh. p. 020 615 9235
- Sitowise: Rauno Tuominen, puh. 040 700 7321

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Salpausselänkatu 22 (PL 1041)
45101 Kouvola

0295 029 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-kaakkois-suomi

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. ELY-keskus hoitaa elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, liikenteeseen ja infrastruktuuriin sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus kehittää ja tukee taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia. ELY-keskus toimii tiiviissä yhteistyöverkostossa alueen, kansalaisten, yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden hyväksi tavoitteenaan kestävä ja elinvoimainen Kaakkois-Suomi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Kaakkois-Suomen liikenneturvallinen kunta ja kaupunki palkittiin Liikenneturvallisuusfoorumissa Imatralla30.5.2023 09:31:35 EEST | Tiedote

Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuusfoorumi järjestettiin Imatralla tiistaina 23.5.2023. Vuosittaisen foorumin aiheena oli tänä vuonna lasten ja nuorten liikenneturvallisuus. Foorumissa palkittiin ensimmäistä kertaa Kaakkois-Suomen liikenneturvallinen kunta ja kaupunki. Palkitsemisperusteina käytettiin elokuussa 2022 valmistuneen Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuussuunnitelman toimenpiteiden edistämistä ja kunnan liikenneturvallisuustyön aktiivisuutta. Kuntasarjassa voittajaksi valittiin Luumäki ja kaupunkisarjassa Kouvola.

Kaakkois-Suomen työllisyyskatsaus, huhtikuu 202324.5.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimistossa oli huhtikuun lopussa 13464 työtöntä työnhakijaa. Työttömien määrä kasvoi kahden prosentin verran vuodentakaisesta. Kymenlaaksossa työttömiä oli prosentin verran vähemmän ja Etelä-Karjalassa viisi prosenttia enemmän kuin vuoden 2022 huhtikuussa. Lomautettujen määrä kasvoi vuodentakaiseen verrattuna, mutta laski maaliskuusta. Uusia avoimia työpaikkoja oli huhtikuun aikana avoinna 2247, mikä on 31 prosenttia vähemmän kuin vuosi sitten.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme