Valtiokonttori

Valtiokonttori järjestää valtion viitelainan huutokaupan 15. kesäkuuta

Jaa

Huutokauppa on osa valtion pitkäaikaista lainanottoa, ja sen määrä on enintään 1 000 miljoonaa euroa.

Huutokaupattavan lainan tiedot:

15.4.2043 erääntyvä laina
Kuponkikorko: 0,500 %
Huutokaupattava enimmäismäärä: 1 000 miljoonaa euroa

Huutokaupassa Valtiokonttori laskee liikkeeseen lisäerän aikaisemmin liikkeeseen laskettuun sarjaobligaatioon. Huutokauppaan voivat osallistua valtion päämarkkinatakaajapankit. 

Valtiokonttori julkaisee huutokaupan tulokset pian tarjousajan päättymisen jälkeen. Tulokset julkaistaan myös sivustolla valtionvelka.fi

Valtion velanhallinnan neljännesvuosikatsaus julkaistaan 30.6.

Valtiokonttori julkaisee neljännesvuosittain katsauksen valtion velanoton viimeaikaisesta kehityksestä ja tulevista näkymistä. Seuraava katsaus julkaistaan torstaina 30.6.

Valtion varainhankinnan tulevat huutokaupat julkaistaan neljännesvuosittain huutokauppakalenterissa.

Valtionvelka toukokuun 2022 lopussa: 132,03 miljardia euroa

Valtiokonttori julkaisee valtionvelan tilastoja. Tilastot päivitetään kerran kuukaudessa. Tutustu valtionvelan tilastoihin, ja tilaa itsellesi automaattinen sähköposti-ilmoitus tilastopäivityksestä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Valtiokonttori
Valtiokonttori
PL 14
00054 VALTIOKONTTORI

https://www.valtiokonttori.fi

Valtiokonttori vastaa valtion lainanotosta, kassavarojen sijoittamisesta ja valtionvelan riskienhallinnasta. Lue lisää työstämme: valtionvelka.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Valtiokonttori

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme