Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

VAMKin lisähaku käynnistyi – vielä ehdit napata tekniikan opiskelupaikan syksyksi

Jaa

Lisähaussa on tarjolla opiskelupaikkoja kahteen AMK-tason koulutukseen sekä neljään ylempään AMK-tutkintoon johtavaan tekniikan koulutukseen. Opiskelupaikkaa haetaan verkossa Opintopolun kautta 2.–8. elokuuta.

Vaasan ammattikorkeakoulussa on käynnistynyt viikon mittainen lisähaku tänään tiistaina 2.8. Lisähaussa on tarjolla kaksi AMK-tutkintoon johtavaa koulutusohjelmaa: energiatekniikka ja ympäristöteknologia sekä neljä ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta: Digitalisaation johtaminen, Hiilineutraali yhteiskunta, Teollisuusobotiikka ja Cloud-Based Software Engineering.

Lisähaku päättyy maanantaina 8.8. klo 15.00.

– Opiskelu koulutuksissa alkaa jo elokuun aikana, joten nyt olisi hyvä tilaisuus napata itselleen nopealla aikataululla opiskelupaikka, vinkkaa opiskelijapalveluiden päällikkö Juha Vierola Vaasan ammattikorkeakoulusta.

Ryhdy tulevaisuuden insinööriksi ja opi hyödyntämään uusiutuvia energialähteitä ja kiertotalousajattelua

VAMKin profiloituminen kestävään kehitykseen ja vihreään energiaan näkyy tekniikan koulutusohjelmien sisällössä vahvasti: Energiatekniikan koulutusohjelmassa opitaan hyödyntämään älykästä energian tuotantoa ja uusiutuvia energialähteitä osana energian tuotantoa.Työmahdollisuudet ovat laajat: energiatekniikan insinööri voi työskennellä esimerkiksi projektipäällikkönä, tuotantopäällikkönä tai myynti-insinöörinä. Ympäristöteknologiassa taas perehdytään kiertotalouteen ja opitaan suorittamaan hiilijalanjälkilaskentaa. Ympäristöteknologian insinööri taas voi työskennellä laajasti erilaisissa tehtävissä, kuten ympäristötarkastajana, laboranttina, työnjohtajana tai kaavoitusinsinöörinä.

­– Molemmat koulutusohjelmat johtavat AMK-tason insinöörin tutkintoon, joka on laajuudeltaan 240 opintopistettä. Tutkintoa opiskellaan keskimäärin neljä vuotta, sanoo Vierola.

Ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin haetaan motivaatiokirjeellä, joka jätetään Opintopolun kautta.

Tutustu lisähaussa oleviin koulutuksiin ja hae: www.vamk.fi/hakijalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme