Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

VAMKin syksyn yhteishaun hakijamäärä kasvoi viidenneksellä

Jaa

Sosionomin AMK-tutkinnon monimuotokoulutukseen tuli reilusti yli 300 hakemusta.

Vaasan ammattikorkeakoulussa oli syksyn yhteishaussa haettavana sosionomin ja sairaanhoitajan AMK-tutkintoihin tähtäävät koulutukset.

Yhteishaku kesti kaksi viikkoa ja päättyi keskiviikkona 16.9.

Molempiin koulutuksiin tuli huomattavasti enemmän hakemuksia kuin edellisellä kerralla.

Sairaanhoitajan AMK-koulutukseen tuli yhteensä 186 hakemusta, joista ensisijaisesti tähän koulutukseen hakuavia on 56 ja ensimmäistä kertaa hakevia 170. Viime syksynä hakijoita oli 152.

Hakijoita oli nyt 22 prosenttia enemmän kuin viime syksynä.

Sairaanhoitajan AMK-koulutus on päiväkoulutus, ja aloituspaikkoja on 35.

Sosionomin AMK-tutkintoon johtava koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Samantyyppinen koulutus on viimeksi ollut haussa syksyllä 2018, ja silloin hakijoita oli yhteensä 276.

Tällä kertaa hakijoita oli 329. Heistä ensisijaisia oli 113 ja ensikertalaisia 275. Kasvua hakijamäärässä oli 19 prosenttia.

Aloituspaikkoja sosionomin monimuotokoulutukseen koulutukseen on 20.

Yhteensä VAMKin syksyn yhteishaussa oli 515 hakijaa. Heistä 445 haki opiskelupaikkaa ensimmäistä kertaa.

Yhteyshenkilöt

Asiantuntija Juha Vierola
juha.vierola@vamk.fi, puh. 040 773 8119

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme