Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

VAMKin valmistujaisjuhla: Sukulaiset ja omaiset ympäri maailman ovat tervetulleita osallistumaan

Jaa

Vallitsevista poikkeusoloista johtuen Vaasan ammattikorkeakoulun kevään valmistujaisjuhlan järjestäminen normaalisti ei ole mahdollista. Kuultuaan opiskelijoita johtoryhmä päätti, että juhla järjestetään etäyhteyden välityksellä alkuperäisenä ajankohtana 22.5. Juhlan tarkempi suunnittelu alkaa heti alkuviikosta.

– Valmistuminen ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijatehtäviin on merkittävä siirtymäriitti opiskelijalle, ja se ansaitsee paikkansa ja arvostuksensa, sekä kunnon juhlan. Näemme tämän niin arvokkaana asiana yhteiskunnalle ja yksilölle, että haluamme tarjota tämän mahdollisuuden, kommentoi VAMKin uusi rehtori Kati Komulainen.

Poikkeustilanteesta huolimatta normaali elämä jatkuu, vaikkakin uusilla tavoilla. VAMK haluaa tuoda valmistuvat ja sukulaiset yhteen viettämään valmistujaisjuhlaa, vaikka nyt joudutaankin välttämään fyysistä kontaktia. Toisaalta halutaan turvata läheisten ja omaisten osallistumismahdollisuus jopa ympäri maailmaa.

– Tämähän on toisaalta myös hieno mahdollisuus. Monella perhe ja suku asuu eri puolilla Suomea, joten nyt esimerkiksi kauempana asuvat isovanhemmat ja muut iäkkäämmät sukulaiset pystyvät osallistumaan juhlaan etäyhteyden kautta, Komulainen pohtii.

VAMKin valmistujaisjuhla järjestetään perjantaina 22.5. Lehdistö on tervetullut seuraamaan juhlaa.

Lisätiedot:
Asiantuntija Anna Sjöholm, puh. 0207 663 368, anna.sjoholm@vamk.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Ilmastonmuutos ja fossiilisten polttoaineiden vaikutus: Pahin mahdollinen skenaario8.5.2020 06:00:00 EESTTiedote

Jos kaikki maailman fossiilisten polttoaineiden varannot poltettaisiin, kivihiilellä olisi ilmakehässä olevan hiilidioksidin määrään dramaattisin vaikutus. Pienin vaikutus olisi maakaasulla. VAMKin yliopettaja Seppo Mäkinen julkaisi aiheesta tieteellisen artikkelin Atmospheric and Climate Sciences -julkaisussa yhdessä Turun yliopiston tohtorikoulutettavan Pauliina Mäkisen kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme