Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vammaisten henkilökohtaisen budjetoinnin hankkeen käynnistystilaisuus 26.1.

Jaa

Tilaisuudessa esitellään ”Omannäköistä elämää” – hanke, jossa kehitetään henkilökohtaisen budjetoinnin paikallista järjestämistapaa vammaisille henkilöille. Tilaisuus toteutetaan Teams-verkkotapahtumana 26.1.2021 klo 13.30-15.30.

Tilaisuudessa ovat mukana sosiaali- ja terveystoimen johtaja Jukka Kentala sekä sosiaalityön ja perhepalveluiden tulosaluejohtaja Erkki Penttinen Vaasan kaupungilta. Lisäksi kuulemme puheenvuorot projektikoordinaattori Iiro Toikalta Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL) sekä kehittämispäällikkö Petteri Kukkaniemeltä Kehitysvammaisten palvelusäätiöstä. Tilaisuuden vetäjänä toimii projektipäällikkö Jessica Nygård.

– Omannäköistä elämää -hankkeessa tullaan kartoittamaan laajasti eri kohderyhmien tarpeita ja kokemuksia, sekä vammaispalveluissa tunnistettuja kehittämistarpeita. HB-hanke on erinomainen tilaisuus aidosti vaikuttaa tulevaisuuden vammaispalveluihin, kertoo kehittämispäällikkö Tatu Karppinen.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille kiinnostuneille avoin. Mukaan toivotaan osallistuvan erityisesti vammaisia henkilöitä. Ilmoittautua voi osoitteessa vaasa.fi/omannakoistaelamaa 22.1. asti.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Jessica Nygård, puh. 040 185 2310, jessica.nygard@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme